Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πόντιοι Κιλκίς ''89: «Ποια είναι η επόμενη ομάδα που δεν θα έρθει στο Κιλκίς;»

Νίκη στα χαρτιά για την ομάδα Νεανίδων των Ποντίων Κιλκίς ''89 στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μιας και η ομάδα της Νέμεσις Θεσ/νικης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί . Αυτή τη φορά ήταν η σειρά για την ομάδα των νεανίδων να πάρουν τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Β. Παμπορίδη και του συνεργάτη του Β. Κοβλακά να πάρει από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας νεανίδων.
Το πρόβλημα το έχουμε επισημάνει για τις ομάδες από τη Θεσ/νίκη. Απλά, ομάδες από την Θεσ/νικη δεν έρχονται στο Κιλκίς να αγωνιστούν γλυτώνοντας τα έξοδα της μετακίνησης (αφού η ΉΤΤΑ για τις ομάδες τους είναι το πιθανό αποτέλεσμα και παίρνοντας μόνο -1 βαθμό και όλα υπόλοιπα παιχνίδια τους στην πόλη της Θεσ/νίκης. Σε αντίθεση με την ομάδα της πόλης μας που όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια και στις 7 ηλικιακές κατηγορίες που έχει ομάδες και αγωνίζεται (η μόνη της Τ.Ε. Ε.Σ.Χ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με τόσες ομάδες) είναι μακρυά από το Κιλκίς και δεν έχει την πολυτέλεια του να μην πάει σε κάποια παιχνίδια, γλυτώνοντας χρήματα από την μεταφορά των παικτών - παικτριών, αφού στο δεύτερο μηδενισμό οι ομάδες αποκλείονται από το πρωτάθλημα και διότι όλες οι ομάδες του συλλόγου Πόντιοι Κιλκίς ΄΄89 έχουν ως στόχο τις διακρίσεις.
Τώρα αυτό που μένει είναι να δούμε ποια είναι η επόμενη ομάδα που δεν θα έρθει στο Κιλκίς να αγωνιστεί και ποιας κατηγορίας.
Ακόμη σήμερα αγωνίζονται στη Περαία με αντίπαλο τον Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ οι ομάδες των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και των ΑΝΤΡΏΝ στις 17:30 & 19:00 αντίστοιχα !
Καλή επιτυχία στις ομάδες των Ποντίων Κιλκίς όπως και σε όλες τις ομάδες του νομού ΚΙΛΚΙΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.