Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»: «Αυτοί είμαστε»

Σε προηγούμενο άρθρο μας ανακοινώσαμε την δημιουργία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»
Σήμερα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο του Κιλκίς ποιοί είμαστε και γιατί δημιουργήσαμε αυτή τη κίνηση. Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε σήμερα, μια παρέα ανθρώπων με προβληματισμούς και σκέψεις για το μέλλον του τόπου μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας, δημιούργησαν πρίν από δύο μήνες την κίνηση αυτή. Σήμερα στην ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ συμμετέχουν γύρω στους εκατόν πεννήντα πολίτες του Νομού Κιλκίς. Οι ανθρωποι αυτοί είναι εκφραστές όλων των πολιτικών τάσεων και ιδεών και κοινωνικά ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, όπως δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, εργάτες και αγρότες.
Στόχος μας είναι η αφύπνιση του απλού κόσμου και η παρέμβαση του στα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Στηρίζουμε σε εθνικό επίπεδο όσα κόμματα είναι ενάντια στο μνημόνιο.
Στηρίζουμε πολιτικούς αρχηγούς που δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν είναι υποτακτικοί. π.χ τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν.
Τιμούμε την μνήμη ανθρώπων που έβαζαν το εθνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, όπως τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Χριστόδουλο, και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο.
Στηρίζουμε πολιτικούς και Βουλευτές που αγωνίζονται για την Πατρίδα μας και την Μακεδονία μας.
Σε τοπικό επίπεδο στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να προσφέρουν στην μικρή μας κοινωνία και δεν κοιτάνε την πάρτι τους.
Στηρίζουμε τα τοπικά ΜΜΕ που κάνουν σωστά την δουλειά τους και γράφουν την αλήθεια.
Στηρίζουμε ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που μοχθούν και είναι δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των απλών ανθρώπων.
Στηρίζουμε ανθρώπους που συνυσφέρουν στους φτωχούς συνανθρώπους μας.
Στηρίζουμε νέους και καθαρούς πολίτες της μικρής μας κοινωνίας.
Θα αναφέρουμε σήμερα μερικά ονόματα πολιτών του Νομού μας όπου κατά την γμώμη μας στην δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία έχουν δείξει θετικά στοιχεία και έχουν την στήριξη μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι, ή αυτοί που αναφέρονται παρακάτω θα έχουν συνεχώς την στήριξη μας έφοσον πράττουν λάθος.
Απο τους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς κανέναν.
Από τους Πολιτευτές του Νομού, τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Κώστα Χαλίτσιο.
Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπαλάσκα, τον Δήμαρχο
Αθανάσιο Λαπόρδα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Παιονίας Αθανασία Λιάρτση Σαμαρά Αντώνη, Γεώργιο Γίτσο, Σιωνίδη Κων/νο, Ζησάκο Βασίλειο,  Στέφανο Τσιόνκη, τους Δημοτικούς Συμβουλους Κιλκίς Κυριακίδη Δημήτριο, Μανουσαρίδη Αντώνη, Παπαδάκη Κων/νο, Ηλιάδη Μιχαήλ, Αμανατίδη Αναστάσιο, Πρόδρομο Πεντζερετζή, Τζώτζο Θεόδωρο, Πάταρα Κων/νο, Καραμπίδη Βασίλειο, Ζώτο Κων/νο και Φαχουρίδη Ιωάννη.
Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Γκουντενούδη, και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ανδρέα Βεργίδη.
Από τους ενεργούς πολίτες του Νομού Κιλκίς, τους Δικηγόρους Παπαδόπουλο Γεώργιο, Ξενοφώντα Στεργιάδη, Κορωνίδου Νικολέτα, Χριστοδουλίδη Μάκη και Κατσάβελο Περικλή. Τον μεταλλειολόγο μηχανικό Τσονκίδη Ιωάννη , τον φαρμακοπιό Δημήτρη Αγαθόπουλο, τους πρώην Δημάρχους Πολυχρονίδη Ιωάννη και Γαβριηλίδη Γεώργιο. Τους Εκπαιδευτικούς Συμεωνίδου Ντίνα, Λουκουβίτη Μιχαήλ, Ιντο Χρήστο, Δημήτρη Νατσιό. Από τον Αγροτικό τομέα τον Τερζή Γεώργιο, τον Κοτανίδη Φίλιππο και τον Ελευθεριάδη Λάζαρο. Από τον εμπορικό κόσμο τον Χατζηγεωργιάδη Σταύρο τον Παπαδόπουλο Ευθύμιο τον Τσακίδη Ιωσήφ και τον Διευθυντή του επιμελητηρίου Ηλιάδη Γεώργιο.
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε εδώ ότι τα παραπάνω ονόματα δεν είναι μέλη της κίνησης.
ΣΗΜ: Σε επόμενο άρθρο μας θα αναφέρουμε και άλλα ονόματα τα οποία ενδεχομένους έχουμε παραλείψει.

22 σχόλια:

  1. Eχετε δικαιο ξεκινατε πρωτα απο δικηγορους και γιατρους και καταληγετε σε εργατες και αγροτες.Ετσι να μη χαλαει η πιατσα!Ειπατε οτι δεν στηριζετε κομματα που στηριζουν το μνημονιο; Αυτο δεν σας εμποδιζει να στηριζετε ανθρωπους απο το χωρο Πασοκ, Ν.Δ. που στηριξαν το μνημονιο η το στηριζουν με την σημερινη πιο αγρια εκδοχη του!Ο Φλωριδης δεν ειναι αυτος που ψηφισε το 2010 το μνημονιο;Στηριζετε ηγετες που δεν μασανε αλλα κυβερνουν σχεδον δικτατορικα στη χωρα τους οπως ο Πουτιν..Τιματε το Χριστοδουλο που την εποχη της χουντας διαβαζε..Επισης ξεχωριζετε ενα σωρο απο τοπικους που ευθυνονται για το χαλι της περιοχης μας, αυτους ντε που διοικησαν τον τοπο και απο την κακοδιαχειριση και τις ρεμουλες τους υποφερουμε ολοι. Ολος αυτος ο γαλαζοπρασινος συρφετος που ρημαξε τη χωρα και ερχεστε εσεις να τιμησετε...Δεν ντρεπεστε λιγακι τρισαθλιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτου σας ρε αλήτες, στηρίζετε Μπαλάσκα και Φλωρίδη.
    Αντε στο διαολο ξοφλημενοι τεμπέληδες που κάνετε και κίνηση.
    Από πότε ο Φλωρίδης έγινε πολιτευτής?
    Από ποτε ο Μπαλάσκας και ο Ζώτος γίνανε άνθρωποι που βοηθουν το συνάνθρωπο.
    Καλά ρε Κώστα Χαραλαμπίδη τόσο πια ξέμεινες από θεματολογία και δημοσιεύεις απορρήματα?
    Σοβαρέψου γιατί δεν θα διαβάζει πλέον ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανώνυμε 4.35 μπορεί και εγώ να έχω μια διαφορετική άποψη , όμως ντροπή σου που πιάνεις στο βρόμικο στόμα σου τον Μακαριστό Χριστόδουλο,
    ερπετό της γης , σιχαμένο σκουλήκι ,αντίχριστε
    πάρε τον πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστό το κείμενο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
    Μπράβο παιδιά.

    Ενας αγρότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε παιδια γιατι ασχολείστε με τα κομούνια αφήστε τους να πουλανε κουπόνια του φτωχού περισσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα για την πατριδα.Πατριωτικη να ειναι η μιζα που θα σας σκεπασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα ρε κομπλεξικοι φρενοβλαβεις "αριστεροι αγωνιστες" ακομη εχετε την ψυχωση Χριστοδουλος-Χουντα;αυτο ειναι το προβλημα σας εδω και σαραντα χρονια.Η γενια του πολυτεχνειου μας κατεστρεψε και εσεις ασχολειστε με το τι εκανε ο Χριστοδουλος επι χουντας;ψαξτε το βιογραφικο του παμπλουτου "αριστερου αγωνιστη" Σεραφειμ Φυντανιδη" της λαιφ σταιλ "ελευθεροτυπιας" να δειτε που ηταν "επι χουντας"(αρχισυντακτης της Απογευματινης-εφημεριδα της εποχης τοτε που στηριζε την χουντα) και μετα ασχοληθειτε με τον Χριστοδουλο.Ε ρε και να ζουσε ο Φρουντ σημερα,χρυσες δουλειες θα εκανε με τους "αριστερους αγωνιστες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κινηση ενεργων πολιτων ν. κιλκις σιγα μην ενεργηθειτε.. κολυμβηθρα ξεπλυματος του δικομματισμου ειστε..και προπαντων αδιαφθοροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι παραλειψατε κανα δυο ονοματα αν τα βαζατε και αυτα εμ τοτε τουσ στηριζετε ολουσ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ονοματολογία με τον τρόπο που την παραθέσατε, είναι το λιγότερο που μπορεί να πεί κάποιος ύποπτη Είνα πρωτόγνωρη για τα χρονικά να διαφημίζονται κάποιοι με αυτό τον τρόπο , και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιός είναι ο λόγος . Αλήθεια πιστεύετε ότι γνωρίζετε το ποιόν του καθένα απο τους ανθρώπους που διαφημίζετε ; Πιστεύω ότι ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε , απλά όμως θα μάθουμε και μείς κάποτε ποιοί είστε και γιατί το κάνετε.
    Δεν θέλω να ρίξω μομφή σε κάποιον απο τους αναφερόμενους . Κανείς απο μας δεν είναι δικαστής . Εσείς μπορεί να ζηλέψατε την δόξα των δικαστών και των λαϊκών δικστηρίων. Τον λόγο τον ξέρετε εσείς και μόνο εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε τέτοια κίνηση ενεργών πολιτών στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα και ο τόπος μας θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με θετικό τρόπο.
    Κάθε επιλογή του ονόματός μου από συμπολίτες ενεργούς ή μη, επώνυμους ή άγνωστους, με σαφή ή όχι τόσο σαφή κριτήρια επιλογής θα τη θεωρούσα
    τιμητική.
    Τους ευχαριστώ, λοιπόν, γιά την αναφορά τους στο πρόσωπό μου ακόμη και αν δεν κατάλαβα καλά τα κριτήρια επιλογής, ακόμη και αν δεν έγραψαν το επίθετό μου σωστά, που σημαίνει οτι δε με γνωρίζουν ιδιαιτέρως παρά μόνο μέσα από τη δημόσια δραστηριότητά μου ( περιορισμένη τα τελευταία χρόνια ), ΑΛΛΑ λυπάμαι και διαφωνώ που το όνομά μου βρίσκεται, όχι μόνο δίπλα σε άλλα αξιόλογα ονόματα, αλλά και σε άλλα για τα οποία κι εγώ προσωπικά έχω αντιρρήσεις και ενστάσεις για τη δημόσια εικόνα τους, αλλά και αντικειμενικά έχουν σοβαρά αρνητικά θέματα που ήδη απασχολούν την τοπική κοινωνία και θα απασχολήσουν και στο μέλλον. Επίσης, πρφανώς παραλήφθηκαν ονόματα που θα είχαν θέση σε μία προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών δυνάμεων.
    Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις των αγνώστων Κιλκισιωτών, αλλά έχω σοβαρές ενστάσεις για την προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε να γίνει μια πασαρέλα με τη μεταφορική έννοια.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ ( και όχι Τσονκίδης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Τσογγίδη πλάκα σε κάνουνε μην τον τρως τον παπά.
    Είναι δυνατόν να υπάρχει κίνηση πολιτών που λεει ποιους στηρίζει αλλά δεν λέει ποιοι την απαρτίζουν.
    Α ρε χαζοβιόλιδες σαν κάνουν χαβαλέ και το πιστεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως τελευταίε ανώνυμε σου έδωσα το δικαίωμα να ξέρεις ποιός αντέδρασε τουλάχιστον ! Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου είτε στα σοβαρά, είτε στην πλάκα !
    Αφού όμως εσύ είσαι τόσο ευφυής γιατί δεν υπογράφεις το σχόλιό σου να δούμε ποιούς έξυπνους ανθρώπους διαθέτει ο τόπος των " χαζοβιόληδων " τέλος πάντων!!! Πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας που μου προκαλεί απέχθεια, αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ποιός είσαι, όλοι τους έξυπνους κάνουν !

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσογγίδη είσαι καλός αλλά ανενεργός, περιμένουμε να δραστηριοποιηθείς σε κεντρικό επίπεδο.

    Ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λίγα λόγια για τον Γιάννη.
    Η πορεία του στα κομματικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα τα λέει όλα.
    Γιάννη σε θέλουμε για Πρόεδρο ΝΟΔΕ γιατί στήριξες με ειλικρίνεια τον Πρόεδρο.

    Ενας δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΣΟΓΓΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. peraste apo ta tameia na pleiro8ite----------
    poy 8a pate ore na kriftite
    exete thn entiposi oti den kseroyme oloi sas ti prospa8ite na perasete...............
    oloi 8a parete omorfantres.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 18 Δεκεμβρίου 2011 6:35 μ.μ.
    esi re megale pou toys ftinis oloys mhpos ise apo aytoys pou prota se eftisan autoi kai den eise mesa sto kikloma giati....oloys toys ftinis tou
    p.a.m.e. eise giati mono autoi ftinoun [apo to
    poli tsigaro omos]lamogio eise souleo kai bazo kai stixima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To κείμενο της κίνησης Πολιτών είναι στην σωστή κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kala ksekinate eseis kai emeis apo piso eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά ρε γελοίοι ακόμη σχολιάζετε το βλακώδες κείμενο που ανήρτησαν αυτοί οι κάφροι?
    Τσογγίδη εκτίθεσαι όταν απαντάς σε χαζοάρθρα και μαλακίες σχόλια ενώ είσαι σοβαρός άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μικρέ ανώνυμε 11.29μμ
    Χάσατε την εξουσία και σε πονάει?

    πιράνχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.