Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Δήλωση κ. Σάββα Τσιτουρίδη για τις οικονομικές διεκδικήσεις πρώην βουλευτών

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του κ. Σάββα Τσιτουρίδη σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο, ο πρώην υπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση:  “Με έκπληξη είδα το όνομά μου να περιλαμβάνεται σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδίκησαν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο. Από τον Μάρτιο του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από την Βουλή των Ελλήνων. Συνεπώς οι όποιες διαρροές με ονόματα βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά δεν με αφορούν. Εις ότι φορά ειδικότερα την θέση μου για την όποια αποζημίωση και για τα όποια προνόμια πρέπει να απολαμβάνουν τα μέλη του εθνικού κοινοβουλίου, έχω καταθέσει επανειλημμένα προτάσεις για έναν ορθολογικό επανακαθορισμό τους προς τα κάτω, λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.”

6 σχόλια:

  1. Αχ ρε άββα συνεχίζεις τον λαίκισμό.

    Ο Σαμαράς σας έστειλε το μήνυμα: ¨οσοι διεκδικούν αποζημίωση δεν έχουν θεση στο ψηφοδέλτιο!!χώρια που η δήλωση έγινε δεδομένου ότι πρώτα θα γίνουν οι εκλογές που θέλεις με μετά μανίας να είσαι υποψήφιος και μετά διεκδικούμε και πάλι την αποζημίωση.
    Ο κόσμος ξύπνησε Σάββα μας..... φτάνει πια να τους δουλεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Άρα μέχρι το Μάρτιο του 2010 τα διεκδικούσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τσιτουρίδη, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπήκατε στη διαδικασία να τα διεκδικήσετε, όχι το ότι δεν τα διεκδικείτε πλέον...

    Ορισμένοι δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι η καθεστηκυία πολιτική πρακτική έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Ένα "Συγγνώμη" που και που δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ.ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΒΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑ........ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SABBA VRE OY OY OY OYKSOY APO TO KILKIS MAS LAMOGIO LAMOGIA MAS KATASTREPSATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.