Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Καμπανάκι απο Φλωρίδη: Κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός ευρώ

Πρέπει να λάβουμε μέτρα, αλλιώς θα βγούμε από το ευρώ εκτός αν μας κρατάνε δωρεάν. Η διαφορετική εξέλιξη θα είναι ένας εφιάλτης” είπε ο πρώην υπουργός.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Φλωρίδης πρόσθεσε πως η Ελλάδα δεν θα προλάβει αν συνεχίζει να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. “Δεν μπορεί να πετύχει αν συνεχίσουν να φέρονται οι πολιτικές δυνάμεις όπως φέρονται μέχρι τώρα” υπογράμμισε.
Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι η εκτέλεση του προϋπολογισμού είναι εξόχως ανησυχητική, ότι τα αποτελέσματα από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής είναι πενιχρά και ότι θα πρέπει να περιοριστεί το κράτος για να προκύψουν οικονομίες κλίμακας.
"Μία χώρα όπου οι ανισότητες εσωτερικά εντείνονται, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η Ελλάδα πρέπει να λύσει το πρόβλημα της μαζί με τους εταίρους της" είπε ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει να αφήνει στο μέλλον τα θέματα.
Επιπλέον ο κ. Φλωρίδης ζήτησε άγρια λιτότητα και στο πολιτικό σύστημα γιατί υπάρχει χάσμα μεταξύ πολιτικών και πολιτών.
Πηγή: www.newsit.gr

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.