Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Παναγιώτη Ψωμιάδη για το δημοψήφισμα


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον Πρωθυπουργό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Δυστυχώς, ο Γ. Παπανδρέου για μία ακόμη φορά έβαλε το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού και του τόπου.  
Ότι το δημοψήφισμα είναι διχαστικό για το λαό, είναι προφανές εξαρχής. Επιπλέον έχει ήδη οδηγήσει την οικονομία και την κοινωνία σε μια χαώδη κατάσταση.
Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Ζούμε μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική δικτατορία. Διασύρεται η Δημοκρατία και η Ελλάδα διεθνώς. Φοβάμαι πλέον ότι οδεύουμε σε ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες καταστάσεις.  
Είναι ο κορυφαίος εκβιασμός του απερχόμενου πλέον Πρωθυπουργού απέναντι στον ελληνικό λαό. Όμως, όπως έχω πει πολλές φορές, με εκβιαστικά διλήμματα δεν κυβερνιέται η Ελλάδα. Η καθαρή και έντιμη λύση είναι οι εκλογές τώρα!  
Είναι ώρα ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών. Κι ας έχουν όλοι κατά νου ότι η Ιστορία θα κρίνει πολύ αυστηρά όσους απουσιάσουν σήμερα από το προσκλητήριο της ευθύνης. Πρώτα η Ελλάδα!»

1 σχόλιο:

  1. Τι εκλογές ρε Αλήτη που τέθηκες σε αργία λόγω εμπλοκής σου σε κακουργηματικού χαρακτήρα έγκλημα και τώρα κυβερνάει ο αδερφός σου στη θέση σου.
    Μιλάς εσύ ρε απατεώνα?
    Αλλά είδες που φτάσαμε να δίνουμε λόγο σε τέτοια λαμόγια να κάνουν κριτική.
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.