Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τα κατάφερε πάλι ο Γιωργάκης!

Στην ανακοίνωση ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα για το νέο πακέτο στήριξης προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωση που πυροδοτότησε σωρεία αντιδράσεων στην Ευρώπη και χαρακτηρίστηκε από όλους το λιγότερο... περίεργη και αιφνιδιαστική. Τα κατάφερε πάλι ο Γιωργάκης! 
Και αν ήταν να το κάνει, γιατί δε μας ρωτούσε πιο νωρίς, να γλιτώναμε και κόπο και χρόνο και την έρμη την αξιοπιστία μας;; Ρητορικό το ερώτημα...

12 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος αυτός που τυγχάνει να είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει γίνει αιτία με την απόφασή του για το δημοψήφισμα, να κατρακυλούν όλα τα χρηματιστήρια του πλανήτη, να κατρακυλά το ευρώ έναντι του δολλαρίου, να διακυβεύονται παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες, να μιλούν όλοι οι ηγέτες και οι αναλυτές για την πιό αψυχολόγητη πολιτική κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, με την ελπίδα και το ρίσκο οτι έτσι μπορεί να ισχυροποιήσει την θέση του στο εσωτερικό της χώρας.
    Μήνες προετοιμασίας σε όλη την Ευρώπη για την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου και το κούρεμα του χρέους, με εκλιπαρούντα τον πρωθυπουργό μας και στην συνέχεια θριαμβολογούντα, πήγαν στο βρόντο με μία εν νυκτί απόφασή του. Ο άνθρωπος αυτός αποδείχτηκε όχι δημόσιος κίνδυνος για την χώρα μας, αλλά πλέον...παγκόσμιος!!! Αν θεσπιστεί το αντινόμπελ οικονομίας και πολιτικής, ο Γ.Α.Παπανδρέου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Μόνο που μαζί με αυτόν διασύρεται στο εξωτερικό και κάθε τι που είναι Ελληνικό.
    Και αυτό με εθνικούς όρους, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα απ'όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τολμάς εσύ μιράκιον της δημόσιας διαβούλευσης και μάλιστα κεκαλυμμένης με το προσωπείο του Λουκυ Λουκ να κρίνεις ένας άνθρωπο ως τυχαίο?
    Αυτός ο άνθρωπος έχει χάσει τον ύπνο του για να σώσει τη χώρα και για να συνεχίσεις εσύ να πέρνεις το μισθουλάκο σου.
    Αλλά έτσι είναι η διαπλοκή.
    Λαμπράκης προκάλεσε την αποστασία το '65, Λαμπράκης δημιούργησε το βρώμικο '89 και Ψυχάρης (δηλ Λαμπράκης) μέσω των υπαλλήλων του (βλ Μιλένα Φλωρίδης κτλ) πάει να ρίξει το Γιώργο.
    Για πες μου εσύ όψιμε δημοκράτη Λουκ, υπάρχει κάποιος άλλος μεταπολεμικά που να γκρέμισε τη δεξιά πλην των Παπανδρέου?
    Γεώργιος νίκησε την επάρατη δεξιά τότε, Ανδρέας κατατρόπωσε τον Καραμανλισμό και Γιώργος νίκησε την δεξιά που οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στη χρεωκοπία υπό τον Καραμανλή.
    Και γι αυτό βάλθηκαν να τον φάνε.
    Πάρτε τώρα τον σαμαρά φασιστάκια να τον χαίρεστε και να δούμε με τι τρόπο θα σας στρώσει τη γούνα αυτός.
    Ο Γιώργος το καθήκον του το έκανε.
    Τώρα ας αναλάβουν και άλλοι το χρέος τους.
    Ας δούμε όμως ποιο τσογλάνι θα βγει να μιλήσει μετά.
    Γιατί εσείς όλοι νομίζατε ότι με εκλογές θα λύνονταν τα προβλήματα σας.
    Και σε πληροφορω δημοσιολόγε Λουκ ότι τώρα με σαμαρά θα δεις ένα προσωπο της δεξιάς που όμοιο του δεν θα χεις ματαδεί.
    Και εκεί πλέον θα ξεφτιλιστείς γιατί θα λες που ήταν ο Γιώργος ο οποίος τουλάχιστον είχε και τον πολίτη στο μυαλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνεις! Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω!
    Να λοιπόν, που το ΠΑΣΟΚ έχει οπαδούς χειρότερους και απο τους χούλιγκανς των γηπέδων, με απτό δείγμα τον παραπάνω. Και με έναν ανεγκέφαλο ΠΑΣΟΚΟχούλιγκαν υβριστή, τί διάλογο να κάνω;
    "ΘΑΥΜΑΣΤΕ" τον συμπολίτες και βγάλτε τα προφανή συμπεράσματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους ντεμέκ απολιτίκ σαν και του λόγου σου πρέπει να φοβόμαστε.
    Και μη μου λες εμένα θαυμάστε γιατί είσαι πολύ λίγος για να μας το παίζεις και διαμορφωτής κοινής γνώμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμάν μου την έπεσε κι'άλλος φανατίλας.
    Τι γίνεται ρε παιδιά θα φωνάξετε κι'άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ή μήπως είσαι ο ίδιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα καλε εχασε τον υπνο του....να παμε να του κανουμε ωωωωωωω νανι νανι να κοιμηθει ο κοιμισμένος.Πεταξε μια βλακεια και τα εκανε ολα ανω κατω κι αντι να βροντηξει το χερι του και να πει αφηστε μας ησυχους γιατι ακομη και με μια βλακεια δειτε τι θα παθετε καθεται και παρακαλαει και βυθιζει εναν ολοκληρο λαο στη φτωχια.Εκτος και αν αυτος ηταν ο στοχος του.Οσο για σενα ανωνυμε πρασινοφρουρε για πιοα προστασια του πολιτη μας μιλας χαρατσι στο χαρατσι παει εδω και ενα χρονο και τελειωμο δεν εχει.ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΟ.Φτανει πια πρασινοκοκκινομπλε βουτυρομπεμπεδες να μας κυβερνάνε.Ενας πρωθυπουργός με 10 κιλα απ αυτα δεν υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ DOLLY φαίνεται πως τους άνδρες έμαθες να τους εκτιμάς ανάλογα με το μέγεθος και τα κιλά απ'αυτά.
    Είναι σαν να λες ότι όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα έτσι ?
    Και μετά παραπονιέστε ότι σαν πονάει κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομιζω πως καταλαβες πολυ καλα τι εννοω.Αν δεν καταλαβες και το επιασες αλλιως μαλλον εσυ εχεις προβλημα και οχι εγω ανοητε φιλε ανωνυμε γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κυρία επώνυμη DOLLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.