Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Συναντήσεις Μητροπολίτη Γουμένισσας

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία συνεργασίας με τον επικεφαλής της ενιαίας Διοίκησης των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας κ. Γρηγόριο Χατζησάββα παρουσία και του διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Γουμένισσας κ. Νικόλαο Καπουτζή. Αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων πολλών στα προκύψαντα προβλήματα (μέσα από τον πρόσφατο δημόσιο θόρυβο και τις διαμαρτυρίες των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων, αλλά και των εργαζομένων) και η πορεία λειτουργίας του Νοσοκομείου. Τονίστηκε η αντικειμενική και πρακτική αναγκαιότητα παροχής παιδιατρικής περίθαλψης οπωσδήποτε και με καθιερωμένο πολυήμερο πρόγραμμα. Επισημάνθηκε επιπλέον η ειδυλλιακή θέση του περιφερειακού αυτού Νοσοκομείου, μακράν από θορύβους και κυκλοφοριακές εντάσεις, στο μέσον περίπου άλλων περιφερειακών Νοσοκομείων (Κιλκίς, Έδεσσας–Γιαννιτσών, Βέροιας, Νάουσας) και προτάθηκε από πλευράς Μητροπολίτου η σχεδιαστική προώθηση προς το κέντρο για τη λειτουργία μιας επιπλέον εξειδικευμένης Κλινικής. Άλλωστε είναι γνωστή η προσφορά πρωτοποριακών ιατρικών υπηρεσιών για την Κεντροδυτική Μακεδονία, που τεκμηριώθηκε με στοιχεία και από τον Δντη της Χειρουργικής. Γενικά ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη και πολυωφελής –αμοιβαία– συνάντηση.
Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι εκκρεμεί και ο προβλεπόμενος επίσημος–τελικός διορισμός του υποδιοικητή της ενιαίας αυτής Διοίκησης, με δικαιοδοσία την Παιονία–Νοσοκομείο Γουμένισσας και υποτομείς αρμοδιότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.