Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σύσκεψη στη Μητρόπολη για την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Κιλκίς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως χθες, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 12:30μ.μ., μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ, των φορέων και των αρχών του Νομού προκειμένου να καταρτισθεί το πρόγραμμα για την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ την 27η και την 28η Νοεμβρίου για να προεξάρχει στο Πανηγύρι των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, πολιούχων της πόλεώς μας. Στην σύσκεψη υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Εμμανουήλ συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πρωτ. Κωνσταντίνος Κουτρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών του Δήμου Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Συνταγματάρχης κ. Βασιλόπουλος Στέργιος Επιτελάρχης της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΝΤΟΣ» Νέας Σάντας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Κιλκίς κ. Μαντουβάκης Νικόλαος, ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Κιλκίς Αστυνόμος Α΄ κ. Χαραλαμπίδης Δημήτριος και ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς Αστυνόμος Β΄ κ. Σωτηρόπουλος Αθανάσιος.
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και τις προτάσεις που έγιναν από όλους τους φορείς καθώς και το πρωτόκολλο που τηρείται σε επισκέψεις υψηλών προσώπων συμφωνήθηκε να καταρτισθεί το πρόγραμμα από την Ιερά Μητρόπολη και το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.