Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μια ακόμα έξοδος στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων

Mε χρηματοδότηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης ξεκινούν και θα ολοκληρωθούν άμεσα εργασίες στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία μία ακόμη έξοδος, από την οποία θα διέρχονται μόνο φορτηγά και άλλα βαρέα οχήματα προς τις γειτονικές βαλκανικές χώρες (κυρίως Π.Γ.Δ.Μ και Σερβία).

Μετά από την πρόσφατη επίσκεψη του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιου Σώκου και τη συνεργασία που είχε με τους υπεύθυνους του τελωνείου Ευζώνων και την αστυνομία, προκηρύχθηκε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ολική ανακαίνιση μιας παρακαμπτήριας λωρίδας η οποία παρέμενε ανενεργή με την εγκατάσταση νέων φυλακίων (οικίσκων) για τη στέγαση και λειτουργία των δύο υπηρεσιών και οχτώ μπαρών για τον έλεγχο των οχημάτων.

Παράλληλα θα ανακαινισθεί πλήρως το υπάρχον στέγαστρο με την εγκατάσταση νέου φωτισμού και την ολοκλήρωση άλλων εργασιών.
Να σημειωθεί ότι μετά από επικοινωνία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης με την Ε.Υ.Δ.Ε, προγραμματίστηκε η ανακατασκευή των λωρίδων διέλευσης των φορτηγών στην έξοδο του κεντρικού κτιρίου με στρώσεις σκυροδέματος και ασφαλτοτάπητα.

1 σχόλιο:

  1. Μας ετοιμάζουν νέα έξοδο απο την χώρα γιατί προβλέπουν(πρωτοφανές!) την σύγχρονη μεγάλη "έξοδο του Μεσσολογίου" των σημερινών πολιορκημένων Ελλήνων υποψηφίων μεταναστών.
    Για την διευκόλυνσή μας φροντίζουν οι άνθρωποι...μήν τους πάρουμε και απο τα "μούτρα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.