Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η θεσσαλονίκη του 1915

Δείτε ένα μοναδικό βίντεο της British Pathe από ταινία "επικαίρων" του 1915. Πως ήταν η παραλία, η Καμάρα, η Ροτόντα, το Καπάνι, κεντρικοί δρόμοι της πόλης (που μοιάζουν με σημερινά στενοσόκακα) και τα κάστρα. Αφιερωμένο στον γιορτασμό των 99 χρόνων απ` την απελευθέρωση της πρωτεύουσας της Περιφέρειάς μας.  Πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Συγκλονιστικό παλιό φίλμ με ευκρίνεια εικόνας, κανονική(φυσιολογική) κίνηση και όχι γρήγορη(αφύσικη), όπως τα συνήθη φίλμς της εποχής, που σπάνια βλέπει κανείς.
    Προτείνω να δείτε και τα άλλα φίλμς που αφορούν επίκαιρα μεταγενέστερων χρόνων της Ελλάδας(King George Back, Greece prior to De Daulle visit 1963,Eisenhower visit Athens 1959, κ.ά.). Θα τα βρείτε δεξιά στην ιστοσελίδα, όπου βρίσκεται το φίλμ για την Θεσσαλονίκη του 1915.
    Ευχαριστώ την "γνωμη" για την προσφορά της, σ'εμάς στους αναγνώστες, επ'ευκαιρία του εορτασμού των 99 χρόνων απο την απελευθέρωσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.