Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Δικηγορικός Σύλλογος: Δικαστικό Μέγαρο σε κτήριο της Μητρόπολης

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς κάλεσε πρόσφατα κλιμάκιο της Θέμιδος - Κατασκευαστική, το οποίο διενήργησε αυτοψία στα δύο, κενά αυτή τη στιγμή, κτίρια της Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία κρίθηκε ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως με μικρές βελτιωτικές επεμβάσεις, να αποτελέσουν τη λύση του προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου. Η Μητρόπολη, μόλις βεβαιώθηκε ότι δε θα επαναλειτουργήσει το Εκκλησιαστικό Λύκειο στο γνωστό κτίριο, απάντησε ήδη θετικά σε σχετικό έγγραφο αίτημα του Συλλόγου. 
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, σημειώνοντας και τα εξής:
"Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που με προτάσεις τους στον Τύπο, εκφράζουν την αγωνία τους για το οξύ πρόβλημα της στέγασης των Υπηρεσιών της Δικαιοσύνης στην πόλη μας σε ένα ευπρεπές οικοδόμημα και προτείνουν λύσεις. Είναι αληθές ότι επί είκοσι και πλέον έτη το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του Νομού μας για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο σημερινό αδιέξοδο. 
Ελπίζουμε, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Θέμιδα Κατασκευαστική και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκίς, να ξεπεραστούν σύντομα όλα τα σχετικά τεχνικά και οικονομικά προβλήματα, ώστε να στεγαστούν επιτέλους οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης μας σε ένα αξιοπρεπές κτίριο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα σπεύσει και πάλι κάποιος τοπικός αρμόδιος ή αναρμόδιος να εκφράσει τις αντιρρήσεις του και για τη λύση αυτή.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Δικηγορικός Σύλλογος, λόγω της κακής εμπειρίας του παρελθόντος, απέφυγε μέχρι σήμερα να δώσει δημοσιότητα στις σχετικές πρωτοβουλίες του, πράγμα που είναι ήδη αναγκασμένος να πράξει, με αφορμή πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα συμπολίτη μας στον τοπικό Τύπο, που μετά από τα παραπάνω είναι προφανές ότι κομίζει γλαύκα εις Αθήνας, πράγμα που θα είχε αποφύγει αν υποβαλλόταν στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μας πριν δημοσιοποιήσει την φερόμενη ως ιδέα του."

2 σχόλια:

  1. Εδω ο κοσμοσ καιγετε και αυτοι τρωνε ψαρια στην Κατερινη.Με τουσ τεμεναδεσ και τα πετραχιλια εχουν κανει την μπαζα τους. αυτούς γιατι δεν τους βαζουν σε εφεδρεια?? η εκλησια τι κανει την περιουσια τησ τωρα στην δυσκολη στιγμη.Και απαντησε και θετικα 1...κιλα τι να πω γι αυτο και ο χριστοσ εφυγε απο την Ελλαδα. πατριοτ ε πατριοτ το φαγαμε το βουδ αντε για διαιτα τωρα λεφτα υπαρχουν,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κιλκίς δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί ... διότι το μαγαζάκι της στο Νοσοκομείο Κιλκίς κοινώς το κοπτήριο ΤΗΣ έχει άδεια ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΝΟΜΙΜΗ?????? Ενδιαφερομενοι και άλλοι υπήρξαν αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω ... τωρα για το θέμα του δικαστικού μεγάρου ... η πρέπουσα λύση θα ήταν ένα καινουργιο , το δικαιούται αυτή η άμοιρη πόλη μας ...εξ ιδίων ας κρίνουμε τα αλλότρια ... ο νοών νοήτω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.