Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συμμετέχει ο νομός μας στην έκθεση για την Κ. Μακεδονία, στο Παρίσι;

Απ` την ερχόμενη δευτέρα 10 Οκτωβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργεί στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι, μια μεγάλη έκθεση για την Κεντρική Μακεδονία, με το κεντρικό σύνθημα "η Μακεδονία είναι μια υπέροχη περιοχή για να τη γνωρίσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Ανακάλυψέ την!"
Το ερώτημα είναι (και απευθήνεται, φυσικά, προς άπαντας τους αρμοδίους) αν ο νομός μας αντιπροσωπεύεται και με ποιόν τρόπο σ` αυτήν την μεγάλη έκθεση, στόχος της οποίας είναι η προβολή της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού, αλλά και η παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει.
Παράλληλα θα υπάρχει προβολή των προϊόντων της κάθε περιοχής, με στόχο την αύξηση των εξαγωγών για τις τοπικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ημερίδα με θέμα "Ευκαιρίες επενδύσεων και προοπτικές ανάπτυξης".
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της έκθεσης, που έχει ως θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο και την αρχαία Μακεδονία, περιλαμβάνονται και άλλες δράσεις, όπως η παρουσίαση μακεδονικών κρασιών σε Γάλλους οινογνώστες και εστιάτορες και η παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών της Μακεδονίας, ενώ θα πωλούνται μακεδονικά προϊόντα στο μεγάλο πολυκατάστημα Galleries Lafayette.

2 σχόλια:

  1. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και θα είναι κρίμα να μας βρούν απροετοίμαστους εμάς εδώ στο Κιλκίς.
    Ενας επιπλέον λόγος του εν λόγω εγχειρήματος θα είναι και ο πολιτικογεωγραφικός προσδιορισμός της περιοχής μας λόγω τις σύγχυσης, που μπορεί να υπάρχει σε ορισμένους ξένους, για την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ανέκδοτο μάλλον μιλάμε τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.