Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ξαναρχίζει στις 7 Νοεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Ξαναρχίζει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης Κιλκίς, χάρη στη πρωτοβουλία της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, και με τη συνεργασία του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο. Συνάντηση εθελοντών για τη καλύτερη λειτουργία της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά την περσινή χρονιά, η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, πραγματοποίησε είκοσι κινηματογραφικές εκδηλώσεις που περιελάμβαναν συνεργασίες με αναγνωρισμένα κινηματογραφικά φεστιβάλ, συνδιοργάνωση κινηματογραφικών προβολών με φορείς της πόλης, προβολή κινηματογραφικού και γενικότερα πολιτιστικού έργου που παράγεται από Κιλκισιώτες δημιουργούς στο Κιλκίς και κυρίως τις προβολές ταινιών με καθαρά κινηματογραφόφιλο χαρακτήρα.
Σε ανακοίνωσή της, η Κοινωνία Πολιτών τονίζει ότι η νέα χρονιά "αναμένεται να είναι, από κάθε άποψη, πολύ δυσκολότερη της προηγούμενης", και για το λόγο αυτό καλεί "όλους τους κινηματογραφόφιλους που επιθυμούν εθελοντικά και ανιδιοτελώς να προσφέρουν, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν, στην οργάνωση και λειτουργία Κινηματογραφικής Λέσχης", να συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς ( Σπάρτης 13), ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@kpk.gr ή στο τηλέφωνο 6973025062.

3 σχόλια:

  1. Πρωτοβουλίες σαν κι'αυτή των ανθρώπων της Κιν/κής Λέσχης αποτελούν ένα παράδειγμα απόλυτου σεβασμού και προσφοράς στην πολιτιστική κληρονομιά αυτού του τόπου. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις πολίτες της καθημερινότητας, να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην προσπάθεια αυτή και παρά τις αντιξοότητες τις δυσμενούς συγκυρίας να μην παραιτούνται απο τα πιστεύω και τα θέλω τους.
    Σε πείσμα όλων όσων με αδιαφορία ή μεμψιμοιρία αντιμετωπίζουν τέτοιες ανθρωποκεντρικές θά'λεγα εγώ εκδηλώσεις, οι άνθρωποι αυτοί υψώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν το αυτονόητο. Ενα αυτονόητο που κάποιοι άλλοι θά'πρεπε να αναλάβουν κι'όμως δυστυχώς, δεν το πράττουν. Δεν χρειάζεται νομίζω να τους κατονομάσω. Τούς ξέρετε πολύ καλά.
    Καλή δύναμη στους ανθρώπους αυτούς της προσφοράς, που τούς αξίζει να τους σφίξουμε ζεστά το χέρι και να τους αγκαλιάσουμε, για να νοιώσουν κι'αυτοί οτι το έργο τους εκτιμάται, όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα που αντιστέκεται.Η Ελλάδα που επιμένει...Καλή δύναμη παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Όντως η κοινωνία ορισμένα πράγματα πρέπει να τα πάρει στα χέρια της. Χρειαζόμαστε την ηθική και υλική σας υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.