Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

42χρονος στον Παντελεήμονα κατείχε κοντά στα 3 κιλά χασίς!

"Λαυράκι" φαίνεται ότι έπιασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, στον τομέα της δίωξης της εμπορίας ναρκωτικών. Πράγματι, χθες Σάββατο 9 Οκτωβρίου συνελήφθη στον Παντελεήμονα ένας ημεδαπός 42 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 42χρονος διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή του Κιλκίς και τον έθεσαν σε παρακολούθηση. Τελικά, έπειτα από έλεγχο του αυτοκινήτου του, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Στη συνέχεια, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν αποξηραμένες κορυφάδες δενδρυλλίου κάνναβης βάρους ενός κιλού και ύψους 2,38 μ. καθώς και 5 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 1,8 κιλών. 

1 σχόλιο:

  1. Κάθε επιτυχία της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών, και όχι μόνον, μας χαροποιεί και μας δίνει ελπίδες οτι η έννοια του καθήκοντος υπάρχει, ανεξάρτητα απο οποιαδήποτε οικονομική απολαβή.
    Κι'αυτό οι πολίτες ξέρουν να το εκτιμούν ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.