Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Διαμαρτυρίες πολιτών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στο Κιλκίς

14 σχόλια:

  1. Καλά ρε αφήσατε 5 καραγκίοζιδες του Σύριζα με επικεφαλής γραμματέα τους τον πρώην πασόκο Λάζαρο να το παίζουν αγανατησμενοι?
    Αυτοί δεν ξέρουν τι έχουν και τώρα φωνάζουνε?
    Ρε ουστ από δω και σεις φταίτε όσο και οι άλλοι δεν ντρέπεστε και αμαυρώνετε την εκδήλωση?
    Είστε δωσίλογοι και ρεμάλια σύντροφοι αργόμισθοι του Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν φτάνει που είστε κότες, είστε και άσχετοι....εκεί δεν υπήρχε ούτε ένας του σύριζα.
    .Κι όπως έλεγα και στους μπάτσους χθες.. ρε είστε άντρες εσείς ή φθηνές πουτάνες? για πόσα τα κάνετε όλα? Ε? εσένα ρωτάω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που βρίζεις παρακολούθα καλά το βιντεο και θα δεις πρώτα απ όλα το γραμματέα του Σύριζα και μετά θα δεις και άλλους αργόμισθους του ίδιου κόμματος να κάνουν σαματά.
    Δεν λέω καλές οι διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση αλλά μην την καπελώνουν οι αριστεροί του σαλονιού που έχουν δεξιές τσέπες.
    Πηγαίνουν στις διαδηλώσεις με τα αρμάνι και τα βερσάτσε.
    Όσο για τους αστυνομικούς αγαπητέ κουφιοκεφαλάκη, πρέπει να ντρέπεσαι που τους ονομάζεις έτσι.
    Οι άνθρωποι δουλεύουν για 1000 ευρώ το πολύ και διαφυλάσσουν την δημόσια τάξη για να μπορείς εσύ να κάνεις τον καμπόσο.
    Αλλά τέτοιοι ρεζίλιδες σαν εσένα δεν θα κάνουν μπάχαλο την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσε ρε φιλε επειδη ηταν εκει κανα δυο του Συριζα παει να πει οτι καπελωσαν τις διαμαρτυριες ολων των αλλων; Εμεις οι υπολοιποι απο τους αγανακτισμενους και τοσοι αλλοι δεν ειμασταν η συντριπτικη πλειοψηφια και απο διαφορετικους χωρους;Ποια δημοσια ταξη υπερασπιζουν οι αστυνομικοι; Αυτοι φυλανε ολα τα λαμογια τους πολιτικους τους μεγαλοδημοσιογραφους και τους κεφαλαιοκρατες.Δερνουν και ψεκαζουν απο ανεργους μεχρι χαμηλοσυνταξιουχους και ειναι μαζι με τα διαπλεκομενα ΜΜΕ το στηριγμα της δωσιλογικης κατοχικης κυβερνησης του Γ.Α.Π. Τσολακογλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αμεσοδημοκράτη, γιατί δεν μπορείς να διαχωρήσεις μια εκδήλωση πατριωτική και δημοκρατική όπως είναι η παρέλαση για την επέτειο του όχι από την λαική αγανάκτηση?
    Γιατί συγχέεις τις ύβρεις και τις προσβολές με τη δίκαιη διαδήλωση?
    Επίσης, οι αστυνομικοί είναι σκληρά εργαζόμενοι και χαμηλόμισθοι υπάλληλοι, μην τους βράζεις στο ίδιο καζάνι με τα λαμόγια.
    Δεν μπορώ να γνωρίζω το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά όποιο και να είναι δεν σου επιτρέπει να κανεις τέτοιες επικίνδυνες γενικεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και οι δήμιοι τη δουλειά τους κάνανε, και τα ες ες τη δική τους κτλ κτλ. Υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπική ευθύνη και προσωπική επιλογή, κι αυτό είναι που διαχωρίζει τον άνθρωπο απο τα υπόλοιπα ζώα. Εκτός κι αν.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά είχε δίκιο αυτός που είχε πει ότι "το λιγότερο που αξίζει σε αυτό το λαό είναι μια χρεοκωπία".
    Είναι για δέσιμο τέτοιες λογικές σαν και την προηγούμενη που λέει οτι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και ότι θα πρέπει να αφήσουν τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές χωρίς να παρεμβαίνουν.
    αν είναι δυνατόν να αυτοαποκαλούνται και άνθρωποι εν αντιδιαστολή με τους άλλους που τους αποκαλεί ζώα.
    Είσαι ρεζίλης που συγχέεις τους αστυνομικούς με δήμιους.
    Έπρεπε να ζούσες την εποχή του παρακράτους της δεξιάς, του εμφυλίου και της χούντας για να δεις τι πάει να πει δήμιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αγωνες και οι θυσιες των ανθρωπων εκεινες τις δυσκολες εποχες εφεραν αποτελεσμα, τουλαχιστον τωρα τους ειναι δυσκολο να μας εξωντοσουν και να μας μπουντρουμιασουν ολους.Συνεχισε να στηριζεις τους δημιους της πατριδας σου -εννοω τους υπο εποπτεια κυβερνωντες-καθε καθεστως εχει τους ευεργετηθεντες δωσιλογους του αλλα σας τελειωνει οπου να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τη δουλειά τους κάνουν? χαχαχαχαχα έλα εσύ να κοιμηθείς στη γειτονιά μας γύρω απ τα μπαράκια του κιλκις. Χρόνια τώρα δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη 5-6 μαγαζιά και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους? Είναι απλώς ανίκανοι, άνανδροι και αμμόρφωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΤΑ (ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ), ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΧΑΦΙΕΔΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά αυτός ο δήθεν αμεσοδημοκράτης πρέπει να είναι πολύ χαμηλού επιπέδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι φιλε μου ατομο με ειδικες ατακες για φασιστοειδη και καθε παρακρατικο αποβρασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φασιστάκι είσαι συ που μιλάς για κρεμάλες και Γουδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.