Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις Γιάννη Μαγκριώτη για την παρέλαση στο Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Μαγκριώτης, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, στο Κιλκίς. Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και της παρέλασης, σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ο κ. Μαγκριώτης τόνισε:
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα νέα αγόρια και τα νέα κορίτσια, όπως επίσης τους άνδρες και τις γυναίκες των στρατιωτικών τμημάτων και της αστυνομίας για την σημερινή παρέλαση.  Η σημερινή μέρα είναι από τις μοναδικές και τις ξεχωριστές στην ιστορία του Έθνους και του λαού μας. Είναι ημέρα που συμβολίζει τις πιο υψηλές αξίες του ανθρώπου, των Ελλήνων. Τις αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της εθνικής, της συλλογικής και ατομικής αξιοπρέπειας.
Η 28η του Οκτώβρη του ‘40 κατέδειξε πως η εθνική ενότητα και ομοψυχία είναι οι βασικές προϋποθέσεις για τις μεγάλες επιτυχίες και κατακτήσεις.»
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις διαμαρτυρίες πολιτών, ο κ. Μαγκριώτης σημείωσε:
«Η δυσφορία και η αγανάκτηση του απλού πολίτη, του νέου είναι απολύτως κατανοητές και δικαιολογημένες. Τις άλλες μορφές όμως αντιδράσεων η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να τις κατανοήσει, δεν τις αποδέχεται και δεν θα τις αποδεχτεί ποτέ. Γιατί όλοι ξέρουμε πως μια μέρα σαν την σημερινή έχει πολύ πιο υψηλούς συμβολισμούς και αξία, όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας και της κοινωνίας.»

9 σχόλια:

  1. Έχει χάρη που στο Κιλκίς ισχύει ο νόμος της αδράνειας και δεν σε πήραν με τις ντομάτες όπως σε άλλες πόλεις...Μπράβο στα παιδιά που έστρεφαν αλλού το κεφάλι τους όταν περνούσαν μπροστά από τα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Ενα μπράβο κι από μένα στα παιδιά που πήραν τη ζωή τους στα χέρια τους.Κράξιμο και φτύσιμο σε όλους τους χαρτογιακάδες-λαμόγια που δηλητηρίασαν τη ζωή μας και ασέλγησαν στην ύπαρξή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tosa ma tosa xronia oi politikoi den kanan rousfetia;den skorpousan alogista xrimata;den edine to kratos kai i eurwpaiki enwsi epixwrigiseis stous agrotes(arxontoxwriates);pou sto nomo mas ginan mercendes;;;twra ti stamatisan ola auta kai;;EINAI KLEFTES.alla to idio kleftes einai kai autoi pou diamartironte.eiste idioi me autous pou faskelonete simera.dustixws.fetos metanasteuw. prosekste ta paidia sas mi ta kanete idia me sas 'volemena'. antio tourkomparok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Μαγκριώτη, εάν το χειροκρότημά σας στα παιδιά που σας γύρισαν την πλάτη είναι ειλικρινές τότε σας συγχαίρω. Εάν χειροκριτήσατε από συνήθεια, σας απαλλάσσω λόγω ........ Εάν δεν καταλάβατε τι ήθελαν να σας που τα παιδιά, τότε δικαιολογείτε την παρουσία σας στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε δεν εχω ουτε μερσεντες ουτε βολευτηκα με ρουσφετι στο δημοσιο ουτε πηρα παχιες επιδοτησεις.Επι πασοκ εφυγα μεταναστης για αρκετα χρονια και επεστρεψα και εκτοτε αγωνιζομαι σε πολλα μετωπα για μια καλυτερη κοινωνια.Δεν αγανακτησα χτες ουτε προχτες. Το οτι αφυπνιζονται οι συμπολιτες μου μονο ως θετικο μπορω να το δω Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα ολοι μπορουμε να γινουμε καλυτεροι.Την μαχη εδω θα την δωσουμε.Να φυγουν τα λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άν όμως σε βολεύανε σε κάποια θεσούλα μια χαρά θα υπέκυπτες και θα έκανες γαργάρα τα πιστεύω σου. Τώρα μιλας εκ τους ασφαλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.Ουτε με ενδιεφερε ποτε το βολεμα στο δημοσιο πολι περισσοτερο δε να το επιδιωξω με πλαγιο τροπο. Αν σου φαινεται ασυνιθιστο, προσεχε τις παρεες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκα μου αμεσοδημοκράτη εάν πραγματικά ήξερες τί είναι άμεση δημοκρατία θα ντρεπόσουν και θα διάλεγες άλλο παρατσούκλι.
    Εσύ και οι όμοιοι σου με την μούτζα κάνετε επανάσταση και με τη μ@λ@κία πηδάτε τη Τζούλια Αλεξανδράτου.
    Τέτοιοι μάγκες είσαστε της χαλιμάς και παλληκάρια της φακής.
    Άν γινόταν πόλεμος θα είσασταν οι πρώτοι που θα την κάνανε εξωτερικό και αν γινόταν επανάσταση οι τελευταίοι που θα βγαίναν στους δρόμους.
    Τώρα εκ του ασφαλούς σηκώνεται το χέρι και μουτζώνετε τους θεσμούς και ασχημονείτε εναντίον της δημοκρατίας που δυστυχώς επιτρέπει να ευδοκιμουν και φρούτα σαν και του λόγου σας.
    Κάτι τετοια βλεπουν οι παλαιότεροι και αναφωνουν: ε ρε χούντα που σας πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματι φασιστακο μου νοσταλγεις τη χουντα.Οσο για τις παπαριες σου σου ειπα μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.Φυσικα και δεν με ξερεις. Αλλωστε οταν δινουμε εμεις μαχες εσυ φαντασιωνεσαι με τη Τζουλια. Τελειωσε επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.