Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στιγμιότυπα απο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στο Κιλκίς

11 σχόλια:

  1. Από την καλύτερες διαμαρτυρίες νέων...ΔΕΙΤΕ από 1:34 έως 1:50 διάρκεια του βίντεο...Μιλάει από μονό του...!!! Μπράβο...!!! Χρόνια πολλά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είδα πουθενά τα παιδιά που η κ. Διαμαντοπούλου τα απηγόρευσε να παρελάσουν!!!!
    Δεν είδα τα παιδιά που γύρισαν τα κεφάλια τους αριστερά και όχι προς τους δήθεν επισήμους.
    Υπάρχει λόγος;
    Μήπως υπάρχει και λογοκρισία;
    Κώστα είναι λάθος. Βάλε το βίντεο με τα παιδιά του 2ου Λυκείου. Γιατί πρέπει να δουν και να παραδειγματιστούν και άλλα παιδιά και να μάθουν πως τα πάντα κερδίζονται με αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα παιδια των Γυμνασιων και Λυκειων του Κιλκις γυρισαν την πλατη στους δωσιλογους της κυβερνησης και στους τοπικους παρατρεχαμενους.Και καταχειροκροτηθηκαν απο τoν κοσμο. Μπραβο στα παιδια ειπαν το δικο τους OXI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δωσίλογοι είναι αυτοί που ακμαυρώνουν την εκδήλωση της απελευθέρωσης κε αμεσοδημοκράτη. Ανίδεε και άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ένοιαξε εσένα η εκδήλωση και όχι το ότι πούλησαν την Ελλάδα; Αλλά γιατί να σε νοιάζει...αφού είσαι ένας απο αυτούς...Ποιός ξέρει πόσα έφαγες και εσύ ώστε να μην σε αγγίζουν αυτά που γίνονται στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καθε εποχη και σε καθε χωρα υπαρχουν αυτοι που στηριζουν αυταρχικα και τυρρανικα καθεστωτα. Βεβαια οταν αυτα καταρρεουν αυτοι προσπαθουν να ελιχθουν και ετοιμαζονται να στηριξουν την καινουργια εξουσια αν χρειαστει προκειμενου να επωφεληθουν προσωπικα και στην καινουργια κατασταση. Η μεταπολιτευση εχει δωσει απειρα παραδειγματα τετοιων "ανιδιοτελων" υπηκοων.Ενω εμεις που αμαυρωσαμε για σενα -τιμησαμε οπως ειπε και ο Μανωλης γλεζος λεμε εμεις- την επετειο του ΟΧΙ εμεις οι ασχετοι και ανιδεοι δεν ξεπουλησαμε ουτε τη χωρα ουτε το λαο. Αυτο το εκαναν αυτοι που ειχαν το θρασος να βγαινουν στις παρελασεις και περιμεναν ροδοπεταλα.Πηραν μια πρωτη γευση πανελλαδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμεσοδημοκράτη επειδή πιάνεις στο μιαρό στόμα σου τον Γλέζο σε πληροφορώ ότι σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ δήλωσε αντίθετος με τέτοιου είδους απρέπειες και κατηγόρησε αυτούς που έβρισαν τον "αγωνιστή" όπως είπε Παπούλια.
    Τη χώρα την πουλήσανε όλοι οι νενέκοι που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι τζάμπα κριτική.
    Τι σχέση έχει η γιορτή της παρέλασης με το show των γελοίων μαθητών που μη έχοντες άλλην διασκέδαση γύρισαν και μούτζωσαν την εξέδρα.
    Και μετά πήγαν με τις γκομενες για φράπα και ρέκλα.
    Ας πήγαιναν να κάνουν καμια συμβολική κατάληψη ή έστω μια καθηστική διαμαρτυρία βρε αδερφέ λίγο να δείξουν ότι δεν βλέπουν την 28 Οκτωμβρίου μονάχα ως χάσιμο μαθήματος και μέρα για χαβαλέ και εντυπώσεις.
    Αν το έκαναν αυτό θα λέγαμε όλοι ότι είναι σπουδαία αντίδραση, αλλά τώρα είναι γελοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιαρες και μολυσματικες ειναι οι συμπεριφορες που καταφευγουν να βριζουν τα νεα παιδια που αντιδρουν στο δυσοιωνο μελλον που τους ετοιμαζουν οι Παπουλιες και το σαπιο πολιτικο συστημα στερωντας τους τα στοιχειωδη.Ρωτα και για τις καταληψεις στο Κιλκις.Ουτε φυσικα ξερεις για την μαθητικη πορεια στο Κιλκις τον Οκτωβριο ουτε για τις μεγαλες πορειες διαμαρτυριας το καλοκαιρι.Αλλα τοτε εσυ που ησουν κρυμμενος αξιολυπητε υβριστη; Μονο σε παρελασεις και στα καρναβαλια τρεχεις μεταμφιεσμενος δημοκρατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ανθρωπάκι, λες εμένα μεταμφιεσμένο και ανώνυμο. Μήπως εσένα το όνομα σου είναι αμεσοδημοκράτης?
    Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο ολίγιστος είσαι.
    Ποιες πορείες και ποιους αγώνες μου επικαλείσαι?
    Ενάντια σε ποιον?
    Στους αστυνομικούς που παίρνουν 800 ευρώ και τους οποίους βρίζεις?
    Εσύ τι έχεις προσφέρει στην κοινωνία με την ύπαρξη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτα που δεν εχεις εσυ να προσφερεις.Τελος,αρκετο χρονο σπαταλησα μαζι σου.Καλη φωτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.