Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βρέθηκαν λεφτά για το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Με 52,9 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους (πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων) και 60 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ (επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού), φαίνεται ότι το σημαντικότερο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής, το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα, στα πλαίσια των δήμων. 
Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, το πρόγραμμα "αποτελεί μία από τις κρίσιμες προτεραιότητες της κυβέρνησης". Ωστόσο, οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αύριο την 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν μετά από απόφαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει μέχρι σήμερα καμία δέσμευση σχετικά με το μέλλον των προνοιακών δομών και το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.