Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ενιαίο μισθολόγιο και διορισμούς ζητά η ΠΑΣΚ Καθηγητών

Νέο δίκαιο ενιαίο μισθολόγιο και κάλυψη των κενών θέσεων με διορισμούς, ζητά η ΠΑΣΚ Καθηγητών, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: 
"Η τροπολογία που κατατέθηκε στις 29/07/2011 αιφνιδιαστικά από την πλευρά της κυβέρνησης για άλλη μια επώδυνη οριζόντια περικοπή σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους μας δείχνει τον δρόμο του αγώνα, τον οποίο ως Παράταξη γνωρίζουμε πολύ καλά!  Ως ΠΑΣΚ Καθηγητών Δ.Ε. καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές που οδηγούν σε περαιτέρω μείωση και εξαφάνιση του ήδη πενιχρού μισθού μας!

Στον αντίποδα αυτών των πολιτικών η Π.Α.Σ.Κ. Καθηγητών Δ.Ε. αγωνίζεται για την άμεση μισθολογική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού, ώστε να ανταποκρίνεται, επιτέλους, στην προσφορά και το έργο του.
Απαιτούμε ένα νέο δίκαιο ενιαίο μισθολόγιο που θα αίρει τις αδικίες μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων και θα δίνει πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Ταυτόχρονα η επιζητούμενη ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης απαιτεί την υλοποίηση της θέση της Παράταξης μας για άμεση κάλυψη με μόνιμους διορισμούς όλων των οργανικών κενών της εκπαίδευσης, καθώς και τον άμεσο διορισμό όλων των συναδέλφων που υπάγονται στη μεταβατική περίοδο του ν. 3848/10.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά απ΄ότι φαίνεται η μόνη παράταξη που υπάρχει και το καλοκαίρι είναι η ΠΑΣΚ. Ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.