Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ερώτηση βουλευτών του Κ.Κ.Ε. για το "λουκέτο" της ΑΤΕ στις Μουριές

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Μουριών στο Νομό Κιλκίς αντιδρώντας στην απόφαση της Α.Τ.Ε. να κλείσει το υποκατάστημά της στο Σ.Σ. Μουριών. Μάλιστα, με υπόμνημά τους καταγγέλλουν, ότι η ενέργεια αυτή της Α.Τ.Ε. υποβαθμίζει την περιοχή από υπηρεσίες και λειτουργίες υποστήριξης της ποιότητας ζωής και εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων, αφού θα τους υποχρεώσει για οποιαδήποτε συναλλαγή τους να μετακινούνται στο Κιλκίς. Αυτό αναφέρουν σ` ερώτησή τους, που κατέθεσαν στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γ. ζιώγας, Θ.  Ιγνατιάδης και Σ. Καλαντίδου. 

Επισημαίνοντας ότιη ΑΤΕ βάζει «λουκέτο» και στα καταστήματά της σε Νέα Βύσσα Έβρου, Σταυρούπολη Ξάνθης, Νικηφόρο Δράμας, Πρώτη Σερρών, Μεσοποταμία Καστοριάς καθώς και άλλα 14 σε αγροτικές περιοχές της χώρας, οι τρεις βουλευτές υπογραμμίζουν ότι:
"Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της ακολουθούμενης διαχρονικά αντιαγροτικής πολιτικής των Κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.) ενώ η απόφαση αυτή εντάσσεται στους γενικότερους σχεδιασμούς για την διασφάλιση και αύξηση της κερδοφορίας της Αγροτικής Τράπεζας και την παράδοσή της στους ιδιώτες, με την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, απολύσεις και επιβάρυνση των λαϊκών οικογενειών.
Επειδή υπεύθυνη για την επίλυση όλων των παραπάνω προβλημάτων είναι η κυβέρνηση,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί:
Τι μέτρα θα πάρει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσει το κλείσιμο των παραπάνω καταστημάτων της ΑΤΕ;
Θα σταματήσει άμεσα την διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.