Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήριο

«Με την ευκαιρία της ανάληψης των ηνίων της Διοίκησης από τον νέο Διοικητή κ. Γρηγόριο Χατζησάββα, επιστρέφω στα αμιγώς ιατρικά μου καθήκοντα αισθάνομαι υποχρεωμένος να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τον καθ’ οιοδήποτε τρόπο στήριξης της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στα τρέχοντα μεγάλα προβλήματα σε όλο το διαρρεύσαν διάστημα που εκτέλεσα χρέη Διοικητή.
Ευχαριστώ βαθειά με εκτίμηση
Ανέστης Καρανικόλας
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς»

1 σχόλιο:

  1. Καλές οι ευχαριστίες, όμως μπορείς να μας πείς και κάτι για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου; Προφανώς κρίνεις οτι είναι περιττό να δώσεις λόγο σ'αυτούς(τους πολίτες), που σε ακριβοπληρώνουν. Κι'έτσι οι ασθενείς του Κιλκίς, και όχι μόνο, συνεχίζουν να βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση των 'υπηρεσιών υγείας' του νοσοκομείου, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.