Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κιλκισιακός

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Κιλκισιακού, συμμετέχοντας σε μια σειρά από φιλικούς αγώνες, πέραν των καθημερινών προπονήσεων, ενόψει της συμμετοχής στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.Ο τεχνικός Παναγιώτης Ζιάκας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και εργάζεται στην κατεύθυνση της ομοιογένειας της ομάδας, αφού στο σύνολο της ο φετινός Κιλκισιακός αποτελείται από νέους, δυνατούς και ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται στην μεγαλύτερη πλειοψηφία από το νομό Κιλκίς.

Έτσι, υλοποιείται και ένας στόχος της διοίκησης υπό τον Νίκο Τζεβελέκη, να δημιουργηθεί μια ομάδα με παίκτες από το νομό και νεαρής ηλικίας ώστε να τεθούν τα θεμέλια σε συνδυασμό με την ύπαρξη της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου και της σχεδιαζόμενης ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Ήδη η ομάδα την εβδομάδα που μας πέρασε έπαιξε σε φιλικά παιχνίδια με τις ομάδας του Απόλλωνα Ευρωπού (κέρδισε 5-1), της β’ ομάδας του Ηρακλή (ηττήθηκε με 2-0) και του Θερμαϊκού Θέρμης (έληξε ισοπαλία χωρίς τέρματα). Λίγες ημέρες νωρίτερα συμμετείχε και στο τουρνουά που οργάνωσε με επιτυχία ο Μακεδονικός Δροσάτου που συμμετείχε εκτός από την διοργανώτρια ομάδα και η Δόξα Χέρσου.
Για αυτή την εβδομάδα, ο Κιλκισιακός έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί με τον Ποντιακό Ν. Σάντας, την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα και την Τετάρτη 31 Αυγούστου με το Λάκκωμα στο γήπεδο του.
Κινητικότητα παρουσιάζεται και από την διοίκηση, η οποία ήδη κυκλοφόρησε τις κάρτες διαρκείας που για άλλη μια χρονιά παραμένουν στα 50 ευρώ ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές των μελών στον Σύλλογο. «Διανύουμε μια δύσκολη οικονομική και όχι μόνο περίοδο. Αλλά πρέπει να αντέξουμε και να συνεχίσουμε. Ο Κιλκισιακός είναι υπόθεση όλης της αθλητικής κοινωνίας του Κιλκίς. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε όλους να εγγραφούν στον Σύλλογο και να στηρίξουν με λόγο και έργο την προσπάθεια» σχολίασε μέλος του διοικητικού συμβουλίου που πιστεύει στην συμμετοχικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.