Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μητροπάνος, Κότσιρας και Μπάσης στην συναυλία του καλοκαιριού

Η μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού φιλοξενείται στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς, την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 μ.μ. και διοργανώνεται από τον ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου. Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία σύμπραξης ήταν για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα  ορατή, μ` αποτέλεσμα οι δύο καλλιτέχνες να συναντηθούν και δισκογραφικά,ενώ και με τον Κιλκισιώτη, Δημήτρη Μπάση, αναβιώνουν πολλές και εξαιρετικά επιτυχημένες στιγμές του περελθόντος.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος - που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό - καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.
Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.
Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού συνοδεύει εννεαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς, υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου 20,-€
Προπώληση Εισιτηρίων:

Θεσσαλονίκη: • Metropolis Τσιμισκή 33
Κιλκίς: • Γραφεία ΟΠΟΝΓΑ Γ. Καπέτα 17 • «΄Υαλος», Θεσσαλονίκης 28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.