Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Στη ΔΕΘ και το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"



Το κίνημα «Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω» καλεί οδηγούς απ’ όλη την Ελλάδα να κινηθούν προς τη Θεσσαλονίκη την ημέρα των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ χωρίς να πληρώσουν διόδια και με αίτημα την κατάργησή τους. Με το σύνθημα «Όλοι ΔΕΘ - Σηκώστε τις μπάρες μαζί μας» μισθωμένα λεωφορεία με επιβάτες μέλη τής κίνησης αλλά και οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους θα φτάσουν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και θα κινηθούν προς τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ για να διαμαρτυρηθούν για το υπέρογκο κόστος των διοδίων στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

Για το εν λόγω κόστος αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα λειτουργούν δέκα σταθμοί διοδίων, με το κόστος διέλευσης να ανέρχεται στα 23,20 ευρώ. Αναλυτικά, οι τιμές ανά σταθμό είναι οι εξής: Μαλγάρων: 2,80 ευρώ, Λεπτοκαρυάς: 3,10 ευρώ, Πυργετού: 2,30 ευρώ, Μακρυχωρίου: 1 ευρώ, Μοσχοχωρίου: 2,90 ευρώ, Πελασγίας: 2,60 ευρώ, Αγίας Τριάδας: 1,55 ευρώ, Τραγάνας: 2,40 ευρώ, Θηβών: 2,50 ευρώ και Αφιδνών: 2,05 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. 500 km, 10 διόδια δηλ. κατα μέσο όρο 1 διόδιο/50km.Πήγαιν'έλα: 46.40 € +130.00 € βενζίνη= 176.40 €, για ένα μεσαίου κυβισμού αυτ/το.Bάλε και δύο καφέδες και δύο τόστ 12€ (με το πιό συντηρητικό σενάριο),σύνολο 188.40 €.Πάει το 200άρι.
    Ε'ι' ψίτ εσύ Μαγκριώτη λίγα σου φαίνονται και αποφάσισες να βάλεις διόδια και στην Εγνατία;
    Βρε ούστ παρλαπίπα,ψεύτη του κερατά,που μας έλεγες οτι θα μειώσεις τα διόδια πριν λίγο καιρό!Σε ποιούς νομίζεις οτι απευθύνεσαι;
    Λοιπόν αν φάς κάνα γιαούρτι στην ΔΕΘ θα μας πείς οτι είμαστε ανάγωγοι;Ε ναι λοιπόν, εμείς οι ιθαγενείς πολίτες, στους ψεύτες και δημαγωγούς συμπεριφερόμαστε ανάγωγα και πολύ το φχαριστιόμαστε, ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΧ ΤΙΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.