Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αρχίζει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αξιούπολης και με τμήμα κοριτσιών

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Εθνικού Αξιούπολης, με τους έμπειρους, φιλόδοξους και καταρτισμένους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πασχάλη Μπαξεβάνη και Σταμάτη Καθαρόπουλο.
Για την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν 6 τμήματα, τα Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ Μπαμπίνι και η καινοτομία για το νομό Κιλκίς, το τμήμα Κοριτσιών . Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους της Ακαδημίας

Οι προπονήσεις, που θα γίνονται στο δημοτικό στάδιο Αξιούπολης, θα χαρακτηρίζονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς το παιδαγωγικό και επιστημονικό μέρος. Κοινή πεποίθηση των προπονητών είναι πως τα παιδιά πρωτίστως θα πρέπει να χαίρονται το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι σε κάθε προπόνηση ή αγώνα. Παράλληλα όμως θα μπολιάζονται και αναπτύσσονται στοιχεία του χαρακτήρα τους όπως η Αυτοπεποίθηση, η Πειθαρχία, η Ομαδικότητα, ο Αυτοέλεγχος και η έννοια του Ευ Αγωνίζεσθαι.
Τα ασκησιολόγια και οι μέθοδοι προπόνησης θα είναι εφάμιλλα με αυτά μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως ο Ajax, η Milan, και η Liverpool αφού οι προπονητές της Ακαδημίας έχουν παρακολουθήσει σεμινάριά τους και έχουν συνεργαστεί με προπονητές τους. Πέρα όμως από τις προπονήσεις και τους αγώνες τα παιδιά και οι γονείς θα επιμορφώνονται διαδραστικά και σε άλλα θέματα όπως της υγιεινής αθλητικής διατροφής, της παροχής πρώτων βοηθειών-τραυματολογίας και της ψυχολογίας σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες. Επιφυλάσσουμε πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους μέσα από εκδρομές και διάφορες άλλες ψυχαγωγικές-εορταστικές εκδηλώσεις.
Βέβαια για την επίτευξη όλων όσων προαναφέραμε απαραίτητη προϋπόθεση είναι η θετική στάση των γονέων. Οι γονείς πρώτα, πρέπει να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους για την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό γενικότερα, να εμπιστεύονται και να σέβονται τους προπονητές και να επικουρούν διακριτικά στο έργο τους χωρίς παρεμβάσεις ή άλλες επιλήψιμες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.