Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αιμοδοσία των "Ακριτών" Πολυκάστρου

Την Κυριακή 3 Ιουλίου στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 65η αιμοδοσία, των μελών της τράπεζας αίματος των Ακριτών. Προσήλθαν και αιμοδότησαν εβδομήντα δύο (72) εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ αυτών δέκα (10) νέα μέλη, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της τράπεζας και αυξάνοντας τον αριθμό των μελών της τράπεζας σε 903.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «τράπεζας αίματος» των ΑΚΡΙΤΩΝ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλα τα μέλη της που προσήλθαν και αιμοδότησαν κατά την 65η αιμοδοσία δείχνοντας στην πράξη την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ακόμη ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Νικόλαο Κοντογιώργου (Ιατρό) τις κες Άννα Κωτσαρή, Τασούλα Μιχαηλίδου, Ευγενία Αγγελίδου και τον κ. Κώστα Χριστοφορίδη για την άψογη συνεργασία τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις κες Αγγελική Αθανασιάδου, Μαρία Αθαναδιάδου, Σοφία Αθανασιάδου, Μαρία Γουλά, Τασούλα Καρακατσανίδου, Τάνια Πατεράκη, τον «Σούπερ Μαρκετ» Γ. Παναγιωτίδη και τον κ. Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη (αρτοποιό) για τις πίτες-αρτοσκευάσματα κ.α. που ετοίμασαν και προσέφεραν για τους αιμοδότες, τους κ.κ. Γρηγόρη Σουμελίδη και Δημήτρη Μερεσίδη για την βοήθειά τους στην εξυπηρέτηση των αιμοδοτών και του προσωπικού του τμ. Αιμοδοσίας, τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μόνιμο χορηγό της «τράπεζας αίματος» κ. Μιχάλη Κιουρτσίδη (Β.Ε.Κ. Μ.Δάσος) για την κάλυψη της δαπάνης εντύπου υλικού (αφίσες κτλ.).
Η επόμενη αιμοδοσία 66η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/10/2011 στο «Σπίτι του Πόντου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.