Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εγκαίνια αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Νέο Γυναικόκαστρο

Ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία του Νέου Γυναικοκάστρου της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης αποπεράτωσε και παρέδωσε προς χρήση στους κατοίκους της περιοχής, η νέα δημοτική αρχή Κιλκίς. Πρόκειται για τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του οικισμού, την οποία εγκαινίασε το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα και με τη μαζική συμμετοχή των κατοίκων. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ενώ την κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Γυναικοκάστρου Ιωάννης Γεωργιάδης.
Η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ιδανική για όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής, στεγάζεται σε έναν όμορφα διαμορφωμένο, φιλόξενο, λειτουργικό και προσβάσιμο από ΑμΕΑ χώρο.
Το κτίριο είναι ισόγειο και περιλαμβάνει μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων εξοπλισμένη με τραπεζοκαθίσματα και κουζίνα, τουαλέτα, wc για ΑμΕΑ, ένα γραφείο, μία αποθήκη, ράμπα για ΑμΕΑ και αύλειο χώρο.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς μιλώντας στο χαιρετισμό του για την νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Ν. Γυναικοκάστρου, που ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Πικρολίμνης και ολοκληρώθηκε από τη νέα δημοτική αρχή, έκανε λόγο για ένα έργο καθοριστικής σημασίας για τον τόπο, το οποίο θα συμβάλλει θετικά και στην ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.
Με την ευκαιρία επίσης της επίσκεψής του στον οικισμό, ο Δήμαρχος Κιλκίς δήλωσε ότι θα προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα δύο τρέχοντα αιτήματα των δημοτών της περιοχής, ήτοι ο καθαρισμός των ρεμάτων και η επέκταση των κοιμητηρίων με κατασκευή περίφραξης.
Στην τελετή εγκαινίων παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρης Τσαντάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.