Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σε συγκινητικό κλίμα η υποδοχή των Κιλκισιωτών Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη και άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 η εκδήλωση υποδοχής των Κιλκισιωτών Παγκόσμιων Πρωταθλητών στους Special Olympics 2011 Αδάμ (Μάκη) Αμοιρίδη και Σπύρου Πιλιτσόπουλου, που διοργάνωσε η δημοτική αρχή Κιλκίς.
Τους δύο αθλητές και την προπονήτριά τους Νάντια Μπουρλούκα, υποδέχτηκε μπροστά στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Καλλισθένη Πάκα, η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και τοπικών συλλόγων, δημοτικοί υπάλληλοι, συμμαθητές των παιδιών από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και απλός κόσμος που συγκεντρώθηκε για να συγχαρεί και να χειροκροτήσει θερμά τα δύο παιδιά για τις σημαντικές νίκες τους.
Ως γνωστόν οι δύο Κιλκισιώτες, Αδάμ Αμοιρίδης και Σπύρος Πιλιτσόπουλος που είναι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ», συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011 που έλαβαν χώρα στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου. Αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας ο μεν πρώτος κατέκτησε δύο μετάλλια, το Χρυσό Μετάλλιο στο αγώνισμα της Ποδηλασίας 5 χιλιομέτρων και το Χάλκινο στην Ποδηλασία 500μ., ενώ ο δεύτερος αναδείχθηκε τριταθλητής στην Ποδηλασία 1.000μ.
Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές αν και εμφανώς καταπονημένοι, εμφανίστηκαν μπροστά στο θερμό πλήθος που τους περίμενε με έκδηλη υπερηφάνεια και με τα μετάλλια κρεμασμένα στα στήθη τους, ενώ δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για την όμορφη και γεμάτη αγάπη υποδοχή που τους επεφύλαξε ο Δήμος Κιλκίς και οι συμπατριώτες τους.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς κατά το χαιρετισμό του, συνεχάρη τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές, καθώς και την προπονήτριά τους και τους ευχαρίστησε για τα μετάλλια που έφεραν στο Κιλκίς, τονίζοντας ότι με τις επιτυχίες τους έκαναν υπερήφανους όλους τους συντοπίτες τους.
Παράλληλα, τους επέδωσε τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες, ευχόμενος να συνεχίσουν να χαρίζουν στην Ελλάδα και στο Κιλκίς νίκες και αθλητικές διακρίσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μάκης Αμοιρίδης λαμβάνοντας το λόγο, αφιέρωσε τα μετάλλιά του στην οικογένειά του, στο Δήμαρχο Κιλκίς και στην προπονήτριά του.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με το Δήμαρχο Κιλκίς, με φίλους, αλλά και συγγενείς.







1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.