Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Κιλτίδης: Πτωχεύουμε το `13, αν...

"Το 2013 η Ελλάδα θα πτωχεύσει", πρόβλεψε ο Κ. Κιλτίδης μιλώντας σήμερα Τρίτη στον FLASH, και τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της συνεργασίας των "αστικών πολιτικών δυνάμεων" για ν` αποτραπεί το κακό! Όσο για την αποχώρηση του απ` τη ΔΗΣΥ, είπε ότι δεν τον εξέφραζε πια ο φιλελευθερισμός της, καθώς γι` αυτόν αποτελεί μια μόνο συνιστώσα της ιδεολογίας του κι όχι την συνισταμένη.
Όχι, ότι θα πάει στον ΛΑΟΣ δεν το είπε!

1 σχόλιο:

  1. Κομίζει γλαύκαν εις Αθήνας, ο κ.Κιλτίδης. Τώρα είναι εύκολο να λέει οτι το '13 θα πτωχεύσουμε. Το δύσκολο και το διορατικό θα ήταν, να το είχε προβλέψει όταν ήταν στην κυβέρνηση του Καραμανλή. Εκ των υστέρων προφήτης-τζάμπα προφήτης λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.