Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ικανοποίηση εμπορικού κόσμου απ` τη κίνηση στις εκπτώσεις

Συγκρατημένη ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο του νομού μετά τις δυο πρώτες ημέρες των θερινών εκπτώσεων. Η αγοραστική κίνηση κυμάνθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα, δημιουργώντας προσδοκίες ότι η περίοδος αυτή θα προσφέρει κάποιες ανάσες στις δοκιμαζόμενες σκληρά απ` την οικονομική κρίση αγορές μας.

Ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν ακόμα να εξαχθούν, καθώς ζητούμενο είναι η διάρκεια της ανόδου της αγοραστικής κίνησης. Είναι δεδομένο ότι τις τελευταίες μέρες προ των εκπτώσεων τα μαγαζιά έζησαν δύσκολες μέρες, καθότι οι καταναλωτές "έκαναν κράτει" προκειμένου να ψωνίσουν οικονομικότερα στις εκπτώσεις. Απ` την άλλη, είναι καταγεγραμμένο ότι σε κάθε τέτοια περίοδο παρατηρείται πάντα μια αυξημένη κίνηση τις πρώτες μέρες, όταν υπάρχουν περισσότερα νούμερα, ποικιλία, ποιότητα κλπ.
Από μια πρώτη βόλτα στην αγορά του Κιλκίς είδαμε ότι στα είδη ένδυσης και υπόδησης, που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους, οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 20 ως 50% στα παπούτσια και ως 70% στα ρούχα. Επίσης, στα ηλεκτρικά είδη έχουμε εκπτώσεις 10 ως 40%, ενώ στα καλλυντικά φτάνουν στο 50%, επίσης.
Τιμές, λοιπόν, υπάρχουν εξαιρετικές, ποιότητα και ποσότητα προϊόντων σε υψηλά επίπεδα, οπότε γιατί να μην προτιμήσουμε τις αγορές του νομού μας και τώρα, στην περίοδο των εκπτώσεων; Άλλωστε, η στήριξη τω αγορών μας είναι κατ` ουσίαν στήριξη της ίδιας της τοπικής μας κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.