Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νόμιμα τα "φρουτάκια"!

Τα "φρουτάκια" ξανάρχονται κανονικά και με το νόμο! Το πολυνομοσχέδιο που ετοίμασε η κυβέρνηση προβλέπει χορήγηση αδειών για 35.000 ηλεκτρονικά μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών σ` όλη τη χώρα, καθώς και για 15 - 20 άδειες διεξαγωγής Στοιχήματος μέσω του Διαδικτύου.
Από την εφαρμογή των ρυθμίσεων, το δημόσιο προσδοκά έσοδα ύψους 30% επί των μεικτών κερδών, ενώ τα κέρδη των παικτών θα φορολογούνται με 10% και ο φόρος θα παρακρατείται και θ` αποδίδεται στο δημόσιο κάθε μήνα από τους κατόχους των αδειών. Ωστόσο, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ και όλοι οι αδειούχοι τυχερών παιχνιδιών θα `ναι απαλλαγμένοι από ΦΠΑ, γεγονός που εκτιμάται ότι θα στερήσει σημαντικά έσοδα απ` το Δημόσιο.Παρ΄'ολα αυτά, το κράτος εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2012 θα εισπράξει από φόρους και τέλη επιτηδευματιών του κλάδου, 900 εκατ. ευρώ.
 ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΡΟΥΤΟΦΑΓΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Καί τώρα τρέμετε καζίνα των γειτονικών χωρών. Το Ελληνικό κράτος εφαρμόζοντας μία εμνευσμένη και σύγχρονη φρουτοσοσιαλιστική πολιτική φροντίζει τους πολίτες της και τους διευκολύνει να μην μετακινούνται, προκειμένου να χάνουν τα χρήματα και την αξιοπρέπειά τους. Κι αν ακόμη δεν γίνει χρεωκοπία(επισήμως),οι Ελληνες θα μπατηρήσουν έτσι κι'αλλιώς παίζοντας φρουτάκια. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι εγκέφαλοι της οικονομίας. Ε τι τώρα, θα σπάζουν το κεφάλι τους για το πώς θα γίνει η ανάπτυξη στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας;ΑΠΑΠΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.