Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στη διοίκηση του ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας, ο Π. Κεμεντσεντζίδης

O Π. Κεμεντσετζίδης σε ...άλλο ρόλο
(φωτό: studio accordo)
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Κ. Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) εκλέχτηκε πρόσφατα ο Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης, ο οποίος και παραιτήθηκε από την ΝΕ του ΤΕΕ Κιλκίς. Τον κ. Κεμεντσεντζίδη αντικατέστησε στη ΝΕ ο Πέτρος Φούρας.
Στην τακτική συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου, η ΝΕ ΚΙλκίς του ΤΕΕ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κεμεντσετζίδη "για την πολύχρονη προσφορά του στα τεχνικά δρώμενα του Νομού Κιλκίς αλλά και την αποτελεσματική ενασχόληση του με τα κοινά των μηχανικών", πήρε και τις εξής αποφάσεις: 

Έγινε ενημέρωση από τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για την πρόσφατη ανάληψη καθηκόντων ως . Η ΝΕ συνεχάρη τον κ. Κεμεντσετσίδη για την ανάληψη της θέσης και την συμμετοχή του πλέον στο ανώτατο όργανο διοίκησης του ΤΕΕ στην Κεντρική Μακεδονία και του ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Έγινε ενημέρωση από τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας την 11.07.11 και την συζήτηση που διεξείχθει αναφορικά με τις δράσεις της Διοικούσας Επιτροπής το τελευταίο δίμηνο, την ψήφιση του νέου νόμου για την βελτίωση της επιχειρηματικότητας (Νόμος: 3982/2011, Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελμάτων, μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις), την γνωμοδότηση της επιτροπής που συστήθηκε από το ΤΕΕ σχετικά με τον κανονισμό αμοιβών μελετών και τέλος σχετικά με την πρόταση του ΤΕΕ/ΤΚΜ για την παραγωγή ιδιωτικού έργου στην Ελλάδα.
Μετά το αίτημα του νεοσύστατου συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Νομού Κιλκίς για παραχώρηση της αίθουσας της ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς η οποία μέχρι πρόσφατα στέγαζε το ΤΣΜΕΔΕ Κιλκίς και με δεδομένο την ύπαρξη και άλλων φορέων μηχανικών στον Νομό, η ΝΕ αποφάσισε η αίθουσα να παραχωρείται σε όλους τους φορείς των μηχανικών του Νομού αφού προηγουμένως υποβάλλεται αίτημα στην γραμματεία της ΝΕ τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες νωρίτερα έτσι ώστε να γίνεται εγκαίρως ο προγραμματισμός χρήσης της αίθουσας.
Μετά από αίτημα του ΤΕΕ/ΤΚΜ για ορισμό συνδέσμων από την ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς με τις μόνιμες επιτροπές Α. Αρχιτεκτονικών θεμάτων, Β. Βιομηχανίας, νέων υλικών και επενδύσεων Γ. Ενέργειας και Δ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και ανάπτυξης αποφασίστηκε να σταλεί email σε όλους τους μηχανικούς του Νομού με σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανάληψη καθηκόντων συνδέσμου με τις άνωθεν αναφερόμενες επιτροπές. (Πληροφορίες στην Γραμματεία της ΝΕ, κ. Αλέκα Σαββίδου, τηλ: 2341027700, email: nekilkis@tee.gr).
Μετά από αίτημα της ΔΕΥΑ Κιλκίς για ορισμό εκπροσώπου και αναπληρωτή αυτού για την συμμετοχή σε επιτροπή διαγωνισμού για ανάθεση του έργου "αποχετευτικά δύκτια-αντλιοστάσια-καταθλιπτικοί αγωγοί του ΔΔ Ανατολικού Δήμου Χαλάστρας" ορίστηκαν ο Χημικός Μηχανικός κ. Πέτρος Φούρας ως τακτικό μέλος της επιτροπής και ο Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Ανέστης Πογέλης ως αναπληρωτής αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.