Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Tae Kwon Do WTF

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Tae Kwon Do WTF όλων των βαθμών POOM-DAN της ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας την Κυριακή στις 19 Ιουνίου 2011.
Οι εξετάσεις γίνονται δυο φορές το χρόνο στις δυο Ενώσεις Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, και συμμετάσχουν όλοι οι αθλητικό σύλλογοι με τους υποψήφιους διεκδικώντας τον ανάλογο βαθμό τους. Η συμμετοχή αθλητών-ριών ανερχόταν στους 380 με τέσσερα τερέν και οκτώ ομοσπονδιακούς εξεταστές. Ο αθλητής-ρια σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία δυο φορές το χρόνο πρέπει να εξετάζεται για Κούπ στο σύλλογο και με συνολικό χρόνο τουλάχιστον έξι έτη δικαιούται να αιτηθεί για την απόκτηση της μαύρης ζώνης 1 POOM-DAN από την ΕΛ.Ο.Τ. Για το 2ο και άνω, τον χρόνο τον καθορίζει μόνο η Ομοσπονδία.
Η ύλη που απαιτείται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι είναι: Πούμσε ( διάφορες τεχνικές με άμυνες, μπλόκ και επιθέσεις), χαμπόμ κιρούκι ( αυτοάμυνες μέσα από τα πούμσε ), αγωνιστικό, θραύσεις, ελεύθερες αυτοάμυνες, θεωρία.
Οι εξετάσεις διεξάγονται εφ’ όλης της ύλης για κάθε κατηγορία. Είναι σημαντική η καλή προετοιμασία με αφιέρωση πολύ χρόνου και επεξήγηση στο κάθε σημείο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
Σε οποιαδήποτε ηλικία η κατάκτηση δίνει χαρά. Στις μικρές ηλικίες όμως είναι πιο σημαντική, γιατί μέσα απ’ αυτό έρχεται η ηθική ικανοποίηση και με την επιβράβευση από τους ειδικούς ενισχύεται η ψυχολογία που είναι και ο σημαντικότερος τομέας. Στις προαγωγικές εξετάσεις συμμετείχε και ο Α.Σ.
΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 16 αθλητές-ριες.
Για πρώτο POOM-DAN:            Για δεύτερο POOM-DAN:
-Ευθυμία Στεφανίδου              -Χρήστος Διακοσυνόπουλος
-Σουλτάνα Μιχαηλίδου            -Γεώργιος Δικαισυνόπουλος
-Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου    -Συμεών Ποζίδης
-Περικλής Αντωνόπουλος       -Σπύρος Οφρυδόπουλος
-Δημήτριος Σαραντίδης          -Αλουσάϊ Αουρέλ
-Νικόλαος Δελημπέης            -Απόστολος Κονδυλίδης
-Μπρόσκα Κλαϊντι                 -Παναγιώτα Παπαδοπούλου
                                           -Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
                                            -Αλέξιος Ιωαννίδης 
Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες, για την πολύ καλή εμφάνιση και επιτυχία, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος, ο οποίος είναι και ομοσπονδιακός εξεταστής.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης η Ε.ΤΑ.Β.Ε με πρόεδρο τον κ. Μανώλη Χρήστο, για την άψογη διοργάνωση αναβαθμίζοντας το επίπεδο στη διεξαγωγή των εξετάσεων.
Την ομάδα συνόδευσαν ο βοηθός προπονητή Λεμονίδης Σταύρος και όλοι γονείς θαυμάζοντας τα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλλαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.