Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Φραγγίδης: Παρθενική ομιλία με "ναι" στο μεσοπρόθεσμο

"Ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο σχέδιο επειδή θέλω ν` ανταποκριθώ στο πατριωτικό μου καθήκον" είπε στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ο νέος βουλευτής του νομού μας, Γ. Φραγγίδης. Μιλώντας 2,5 περίπου ώρες πριν την ψηφοφορία, ο κ. Φραγγίδης δέχτηκε ξεκινώντας το θερμό ενθαρρυντικό χειροκρότημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όταν ζήτησε τη κατανόηση του Σώματος γι` αυτήν την πρώτη του κοινοβουλευτική ομιλία, ενώ μετά το πέρας της δέχτηκε τις ευχές του προεδρεύοντος εκείνη την ώρα, κ. Κουράκη.

"Δυστυχώς, μπαίνω στη Βουλή σ` αυτήν τη δύσκολη περίοδο", είπε ο κ. Φραγγίδης, πλέκοντας το εγκώμιο του Κιλκίς και των Κιλκισιωτών, για τους οποίους είπε ότι "αναρωτιούνται γιατί φτάσαμε σ` αυτή την κατάσταση". "Σκόνη απελπισίας έκατσε πάνω απ` τα σπίτια του Κιλκίς", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγγίδης. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε το μεσοπρόθεσμο ως άδικο και σκληρό, υποστήριξε ότι πρόκειται για πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης.
"Δεν αγωνίστηκα ούτε ονειρεύτηκα αυτά που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο. Εναλλακτική λύση είναι, όμως, μόνο η χρεωκοπία, που αποτελεί επιλογή αυτοκτονίας", είπε ο κ. Φραγγίδης, κάνοντας λόγο για "σθένος ψυχής του Γ. Παπανδρέου". Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι "πρέπει να πούμε στο λαό πότε θα φτάσουμε στο τέλος της κρίσης".

Στο μεταξύ, μιλώντας σήμερα το πρωί στη Βουλή, η Ντ. Μπακογιάννη προσχώρησε στη θέση Κιλτίδη! Γνωστοποίησε ότι θα ψηφίσει "παρούσα", στάση που προανήγγειλε για τον ίδιο, ο Κιλκισιώτης βουλευτής, δυό 24ωρα νωρίτερα. Θυμίζουμε ότι η ΔΗΣΥ έχει αφήσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν "κατά συνείδηση".

2 σχόλια:

  1. "Σκόνη απελπισίας έκατσε πάνω απ` τα σπίτια του Κιλκίς"... Μάλλον παραέκατσαν πολλά χημικά στην Πλ. Συντάγματος ή μάλλον είναι ιεροσυλία να την αποκαλούμε ακόμη έτσι. Πάντως δεν μπορώ να πω ο ΓΑΠ τα είπε πολύ καλά πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος ( που ψήφισαν και οι 2 βουλευτες ΠΑΣΟΚ του νομού μας ΝΑΙ!) μέχρι που παραλίγο να συγκινηθώ και να ξεχάσω την νεοτερη Ιστορία της Ελλάδος... Και να φανταστείτε υπάρχουν ακόμα 155 βο(υ)λευτές που τον επικροτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια κ. Φραγκιδη για την ψηφο σας! Συγχαρητηρια και στον κοσμο του Κιλκις που θα ψηφισε! Καταδικαστε αυτον και ολη την Ελλαδα με την πολιτικη του κομματος που τοσα χρονια κατασπαταλησε δημοσιο χρημα και βολεψε στον κοσμο στα εργαστασια που τωρα κλεινουν! Τα ιδια ισχυοτν φυσικα και για τους αλλους βουλευτες του νομου. Θα τα βρειτε μπροστα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.