Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Σοκ και δέος" απ` τον εμπρησμό του club "VILLA MERCEDES"

Το τί λέγεται σήμερα στην "πιάτσα" του Κιλκίς για τον εμπρησμό του club "VILLA MERCEDES" δεν περιγράφεται! Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, κυρίως στα στέκια της νεολαίας, μ` επίκεντρο τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Αυτό που συζητείται περισσότερο, όπως προκύπτει κι απ` τα δεκάδες σχόλια που έχουν κατακλύσει το site μας, είναι η πεποίθηση όλων ότι επρόκειτο για μαφιόζικου τύπου ενέργεια, που παρόμοιά της δεν έχει γνωρίσει ποτέ το Κιλκίς.
 Είναι σημαντικό ότι μαζί με το σοκ που ένιωσε η τοπική μας κοινωνία στο άκουσμα της απίστευτης αυτής είδησης, καταλήφθηκε ταυτόχρονα από θυμό και οργή για την "σικαγοποίηση" της πάλαι ποτέ ειρηνικής και φιλήσυχης πόλης μας. Και βέβαια η εύκολη ενοχοποίηση με ρατσιστικού τύπου διαθέσεις δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή κανέναν. Ελπίδα όλων στο Κιλκίς είναι να βρεθούν σύντομα οι ένοχοι της αποτρόπαιας πράξης και να πληρώσουν παραδειγματικά για την εγκληματική τους ενέργεια.

2 σχόλια:

  1. Ειναι για λυπηση ολη η πιατσα του Κιλκις. Ετσι οπως καταντησε, με ολα αυτα τα γεγονοτα τα μαγαζια θα κλεινουν το ενα μετα το αλλο. Με τη διαθεση θα βγει ο κοσμος, οταν ξερει οτι ο ενας καιει το μαγαζι του αλλου, οταν ο ενας καταγγελει τον αλλο για την μουσικη τα ποτα κτλ. Μαγαζι δν κανεις απο την μια μερα στην αλλη, δν βγαζεις λεφτα σε μια μερα δν ειναι το τζοκερ, ο κοσμος που θα σε τιμησει πρεπει να τον σεβαστεις με καλη μουσικη ,αριστο σερβις κ αλλα πολλα που δεν τα εχουν πολλα μαγαζια για αυτο και δν δουλεουν. Γι αυτο κ βρισκουν αλλους τροπους αλλα ολο αυτο γυρναει μπουμερανγκ. Η κατασταση γινεται καθε μερα και χειροτερη. Αντι να υπαρξει καποιος συμβιβασμος μεταξυ αυτων για να δουλεψουν ολοι οσο μπορουν, κοιτωντας το μαγαζι τους, κοιτανε να καταστρεψουν τον αλλο. Μετα μην αναριωτιεστε που πηγε ο κοσμος του Κιλκις γιατι παει Θεσνικη γιατι δν βγαινει γιατι γιατι γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμος του κιλκις παει παντου και παντα,με την διαφορα ομως οτι οι απαιτησεις και η συμπεριφορα του διαφερει μακρια απο το κιλκις!!υπηρχαν και υπαρχουν πολυ καλα μαγαζια η στηριξη τους ομως απο πελατες ηταν απαξιωτικη γιατι εχουν αλλα κριτηρια,με αποτελεσμα να βλεπουμε το παραπανω γεγονος!ετσι οι πελατες θα εχουν τα μαγαζια που τους αξιζουν!μετα τιμης και με ελπιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.