Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς στο Σταυρό Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια των ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερήσια καλοκαιρινή εκδρομή των περιθαλπομένων του, εκτός νομού, την Τετάρτη 25/5/2011.
Η εκδρομή προγραμματίστηκε ύστερα από πρόταση της Προϊσταμένης του Νοσηλευτικού τμήματος, κυρίας Δ. Σουργκούνη, ενώ ο τόπος που επιλέγηκε ήταν ο Σταυρός Θεσ/νίκης και το Μοναστήρι της Αγίας Λυδίας.
Ο σχεδιασμός της εκδρομής ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Βασικός στόχος ήταν οι περιθαλπόμενοι της Μονάδας, να βγουν έξω από το χώρο του Ιδρύματος, να πάρουν νέα ερεθίσματα και να νιώσουν τις χαρές του καλοκαιριού.
Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Τζελέπη Αναστασία και οι 18 περιθαλπόμενοι με τη συνοδεία και τη μέριμνα του υπεύθυνου προσωπικού της Μονάδας, αρχικά επισκέφθηκαν το Μοναστήρι της Αγ. Λυδίας, όπου τους υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, τους ξενάγησαν και τους πρόσφεραν καφέ.
Στην συνέχεια, μεταβήκανε στο Σταυρό Θεσ/νίκης όπου όλοι απόλαυσαν την ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τη θάλασσα και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Επίσης, είχαν την ευκαιρία να πιουν το καφέ τους και να γευματίσουν σ’ ένα κλίμα ευχάριστο, με κέφι και πολλά χαμόγελα που αποζημίωσαν όλους για την επιλογή της εκδρομής.
Όλοι ευχήθηκαν να είναι ένα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.