Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αθώωση της Γ. Μαρινίδου

Με σημερινή (Πέμπτη) απόφασή του, το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης αθώωσε την δημοτική σύμβουλο Κιλκίς, Γιώτα Μαρινίδου, έπειτα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Η κ. Μαρινίδου κατηγορείτο ως υπαλληλικό στέλεχος της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Γραφείο Συγκοινωνιών Κιλκίς) σε υπόθεση που σχετίζονταν με πλαστοποίηση δημόσιων εγγράφων, σε περίοδο που η ίδια ήταν νομαρχιακή σύμβουλος. Το Δικαστήριο δέχτηκε ότι η κ. Μαρινίδου δεν φέρει καμιά ευθύνη για την πλαστογράφηση, καθότι έπεσε θύμα οργανωμένης από ''τρίτους'' απάτης.
Σε δήλωσή της προς το gnomikilkis.gr η εκλεγμένη με τον συνδυασμό του κ. Μπαλάσκα δημοτική σύμβουλος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση του Δικαστηρίου και την τελική δικαίωσή της. Παρέπεμψε δε για αναλυτικότερη τοποθέτηση επί του θέματος σε ανακοίνωση που θα εκδώσει προσεχώς η παράταξη στην οποία είναι μέλος.

2 σχόλια:

  1. Χαρά μας μεγάλη όταν η δικαιοσύνη κάνει καλά την δουλεία τις ... Μπράβο Γιώτα η αλήθεια σε δικαίωσε και ταυτόχρονα και εμάς που είμαστε μαζί σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.