Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σχολικοί αγώνες κλασικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων ν. Κιλκίς

Αποχαιρετιστήριο παρόν έδωσε, στους αγώνες Κλασικού Αθλητισμού της A/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Ν. Κιλκίς κος Γεώργιος Χατζηϊωάννου, η θητεία του οποίου λήγει τον Αύγουστο του 2011. Αποχαιρετιστήρια ήταν και η εκδήλωση που οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Ν. Κιλκίς γιατί από τη νέα σχολική χρονιά, ύστερα από απόφαση της Πολιτείας, καταργείται. Οι αγώνες αυτοί στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς μέσα σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον, για το οποίο φρόντισαν οι υπεύθυνοι του σταδίου, συνεργαζόμενοι με τους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς και ύστερα από αίτημα του Προϊσταμένου Φυσικής Αγωγής, αποτέλεσε μια γιορτή του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής από τα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία του Νομού και ήταν παρόντες αρκετοί γονείς, παράγοντες του αθλήματος και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Συγκινητική ήταν και η παρουσία των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Σχολείου (Ε.Ε.Ε.Κ.) του Ν. Κιλκίς οι οποίοι με την παρουσία και την συμμετοχή τους, καταχειροκροτήθηκαν από τους μαθητές, θεατές και όλους τους παρευρισκόμενους. Η προσπάθειά τους αυτή έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία των σχολικών αγώνων, στους οποίες πρεσβεύει, η αγάπη για τον αθλητισμό, την κίνηση και η ευγενής άμιλλα.
Μετά το πέρας προσέλευσης μαθητών-τριών –αθλητών περίπου στις 9:15π.μ. ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Ν. Κιλκίς κος Γεώργιος Χατζηϊωάννου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων και οι αγώνες ξεκίνησαν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την ορκωμοσία των αθλητών.
Οι μαθητές-τριες των Δημοτικών Σχολείων αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα του στίβου δρόμος 50μ., δρόμος 1000μ., μπαλάκι, άλμα σε ύψος και άλμα σε μήκος όπου πρώτευσαν οι εξής:
1) Δρόμος 50μ. μαθητών 1η θέση: Νικολάου Αριστείδης 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Αναστασιάδης Ιωάννης 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης
3η θέση: Καπέτης Νικόλαος 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2) Δρόμος 50μ. μαθητριών 1η θέση: Κωνσταντινίδου Ελένη 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Αμοιρίδου Αθανασία 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Γρηγοριάδου Σταυρούλα 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3) Δρόμος 1000μ. μαθητών 1η θέση: Νταμοτσίδης Ηρακλής 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Αναστασιάδης Αχιλλέας 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Δαλιανόπουλος Ιωάννης Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού
4) Δρόμος 1000μ.μαθητριών 1η θέση: Φωτιάδου Ελένη Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης
2η θέση: Νικολαΐδου Ραχήλ 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Πολυχρονίδου Χριστίνα 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης
5) Μπαλάκι μαθητών 1η θέση: Κήρυκος Μηνάς 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
2η θέση: Γιαννακούλης Γεώργιος 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
3η θέση: Δουλκερίδης Κωνσταντίνος Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού
6) Μπαλάκι μαθητριών 1η θέση: Χόνδρου Δήμητρα1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Σιδερίδου Θεοφανία Δημοτικό Σχολείο Χέρσου
3η θέση: Μουταφτσίδου Μαρία Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου
7) Άλμα σε ύψος μαθητών 1η θέση: Δέλογλου Ανδρέας 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Βασιλιάς Σπυρίδων 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Δουμπιώτης Βασίλειος 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
8) Άλμα σε ύψος μαθητριών 1η θέση: Τσιμπίδου Αποστολία 6οΔημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Τοπαλίδου Βασιλική 4οΔημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Παπανικολάου Αικατερίνη 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
9) Μήκος μαθητών 1η θέση: Λιτσένι Μάριος 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
2η θέση: Ίντζελης Ιωάννης 1οΔημοτικό Σχολείο Κιλκίς
3η θέση: Χειμωνίδης Κοσμάς Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού
10) Μήκος μαθητριών 1η θέση: Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2η θέση: Καρακασίδου Δήμητρα 2οΔημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
3η θέση: Τσαλικοπούλου Αποστολία Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού

Διπλώματα στους νικητές απένειμαν ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κος Κωνσταντίνος Ραμπίδης ο οποίος παρευρέθηκε στη σχολική αθλητική εκδήλωση, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κος Γεώργιος Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ –ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς κος Νικόλαος Σερασκέρης και άλλοι επώνυμοι παράγοντες και προπονητές του Κλασσικού Αθλητισμού.
Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που ύστερα από πρότασή του εθελοντικά, λόγω ελλείψεως οικονομικών κονδυλίων αποζημίωσης, συμμετείχαν μαζικά και εργάσθηκαν με όρεξη συμβάλλοντας και αυτοί μαζί με την οργανωτική επιτροπή στην πραγματοποίηση μιας υψηλού επιπέδου σχολικής αθλητικής διοργάνωσης.
Κλείνοντας ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και το προσωπικό του Γραφείου ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης για τη στήριξη τους στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Γραφείου υπό τη δική τους ευθύνη για την ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού στο Νομό και γενικότερα., στη διάρκεια των οποίων βιώσαμε όλοι μας πολυάριθμες χαρές και αθλητικές επιτυχίες σε περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο των αθλητών του Νομού μας οι οποίοι κατέκτησαν χρυσές, αργυρές και χάλκινες πανελλήνιες νίκες στα ομαδικά αθλήματα της Χειροσφαίρισης και του Ποδοσφαίρου και στα ατομικά αθλήματα Πάλης και Κλασσικού Αθλητισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.