Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μικρό το Συνεδριακό για το Λύκειο Ελληνίδων

Για ακόμη μία φορά, τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς πιστοποίησαν την αξία τους κερδίζοντας την επιδοκιμασία των παρευρισκομένων. Το Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους θιασώτες του Λυκείου. Η άρτια οργάνωση όμως και η υποδειγματική πειθαρχία, συνετέλεσαν ώστε να παρουσιασθεί μια «σφιχτοδεμένη» δουλειά με πλούσιο περιεχόμενο. Αρχίζοντας με τα λιλιπούτεια τμήματά του το Λύκειο, έδειξε ότι έχει πλήρως διασφαλισμένη τη συνέχειά του. Τα «μικρά» τραγούδησαν τραγούδια, τα περισσότερα χωρίς συνοδεία μουσικής, χορεύοντας παράλληλα και ξεσηκώνοντας τους θεατές.
Ακολούθησαν τα μεγαλύτερα τμήματα με χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ το εφηβικό τμήμα παρουσίασε ένα σύντομο θεατροποιημένο στιγμιότυπο από τον γνωστό Θρακιώτικο «Κλήδονα». Ακολούθησαν χοροί από το τμήμα παραστάσεων που για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση. Στο τέλος, η πρόεδρος του Λυκείου κ. Δάφνη Νιάκα, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τα μέλη και τους δασκάλους του Λυκείου, υπενθυμίζοντας ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών (1911 από την Καλλιρόη Παρέν) καθώς και 18 χρόνια από την ίδρυση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που αγαπάει και στηρίζει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.