Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Τμήματος Φωτογραφίας του Εικαστικού εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Τμήματος Φωτογραφίας του Εικαστικού εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης 25ης Μαΐου 2011, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.
Την ίδια ώρα στην αίθουσα του Συνεδριακού έδιναν ρεσιτάλ οι μαθητές των Τμημάτων Κρουστών παιδιών και ενηλίκων, υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του δασκάλου τους Λευτέρη Αγγουριδάκη. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι της Ομάδας Κρουστών, συνεπήραν με τη ρυθμική μουσική τους τους θεατές, ταξιδεύοντάς τους μακρυά, σε χώρες της Μεσογείου και της Ανατολής. Στα τμήματα Κρουστών του Δήμου Κιλκίς οι μαθητές έρχονται σε γνωριμία με όργανα όπως, κόγκας, μπόγκος, τουμπερλέκι, χειροτύμπανο, ξυλόγωνο και διάφορα άλλα μικροκρουστά από Αφρική Ασία και Μεσόγειο.


Λίγα μέτρα πιο μακρυά στο φουαγιέ του Συνεδριακού, οι 21 μαθητές του Τμήματος Φωτογραφίας με δάσκαλο τον Θανάση Τσιτάκη, παρουσίαζαν επιλεγμένα έργα τους, με διαφορετική θεματολογία ο καθένας, έτσι όπως τα αποτύπωσαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό τους. Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι ήταν οι εξής: Σισμανίδου Μάρθα, Τσακιρίδης Κώστας, Μουλλά Μαρία, Τριανταφυλλίδη Βιάρα, Γουναρίδου Σουζάνα, Ψηλός Βασίλης, Χατζηδημητρίου Μαρία, Δουμάκη Γεωργία, Σαββίδης Θεόδωρος, Γεωργιάδης Γιάννης, Αρσονιάδης Σάκης, Κατσιαβός Γιώργος, Ηλιάδου Ρένα, Καλεντερίδου Φούλη, Μυρωνίδου Νένα, Τεμεκενίδου Μέμα, Σιδεράς Γιάννης, Τσολακίδης Παναγιώτης, Παπαδοπούλου Αγάπη, Σεμερτζίδου Βάσω και Βυζανιάρης Απόστολος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικρές φωτογραφίες των συμμετεχόντων στην Έκθεση πωλούνται προς 5 ευρώ η κάθε μία, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία “ΒΗΜΑΤΙΖΩ”.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 Μαΐου 2011, 11-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.