Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εκπαιδευτικές συναντήσεις γονέων – εκπαιδευτικών. Φθινόπωρο 2011 Δ.Δ.Ε. Κιλκίς –UNIVERSITA DI TORINO

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς θα διοργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια κατά το σχολικό έτος 2011-12 για τους εκπαιδευτικούς όλων των κατηγοριών, διορισμένων και μη.
Τα σεμινάρια θα διεξάγονται εκτός ωρών διδασκαλίας κατά τις ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και θα απευθύνονται στους δ/ντες, υποδ/ντες, εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και άλλων φορέων που εμπλέκονται στη λειτουργία του σχολείου.Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι η παρακάτω:
1. Ο Σχολικός Διευθυντής στο Σύγχρονο Σχολείο της Αυτονομίας ,
2. Πρόληψη και Αντιμετώπιση Παραβατικών Συμπεριφορών στο Σχολικό Περιβάλλον,
3. Προβλήματα Άγχους – Διατροφής σε Μαθητές στην Διάρκεια των Εξετάσεων,
4. Παρεμβάσεις Δικτύων : Σχολείο , Οικογένεια και Τοπικές Υπηρεσίες .
Οι εισηγητές στις θεματικές ενότητες θα είναι καθηγητές πανεπιστημίων εσωτερικού και εξωτερικού καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες.
Οι αιτήσεις να αποσταλούν μέχρι Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στο φαξ 23410-22339, υπόψη κ. Ιωάννη Κ. Λιναρδάκη , ή στο e-mail: politistika@dide.kil.sch.gr .
Στους συμμετέχοντες θα δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.