Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Προκριματικοί αγώνες Tae Kwon Do WTF στη Θεσσαλονίκη

Προκριματικοί αγώνες στο αγώνισμα Tae Kwon Do WTF εφήβων/νεανίδων Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21 Μαϊου 2011. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές-ριες που γεννήθηκαν από1994 έως 1997. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Lajust,σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία με πλήρη εφαρμογή, δηλαδή με σένσορες για έγκυρους πόντους.
Από κάθε Ένωση πέρασαν 8 αθλητές-ριες. Συνολικά 16 έχουν το δικαίωμα να αναμετρηθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 9-10 Ιουλίου 2011 στα Άνω Λιόσια Αθηνών σύμφωνα με την προκύρηξη της ΕΛ.Ο.Τ. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες. Η χρονική στιγμή όμως λόγω σχολικών εξετάσεων στέρησε το δικαίωμα σε κάποιους να διεκδικήσουν την πρόκριση.


Προκρίθηκαν οι :
-Αναστασιάδης Σεβαστιανός, γεν. 1996 έως 51 κιλά
-Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, γεν. 1997 έως 59 κιλά
-Σωπρανίδης Λεωνίδας, γεν. 1997 έως 45 κιλά
Οι παραπάνω αθλητές ανήκουν στην κατηγορία παίδων, λόγω ηλικίας, αλλά η ομοσπονδία τους δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους εφήβους.
Επίσης ο Αναστασιάδης Παύλος, γεν. 1995 έως 55 κιλά στερήθηκε την πρόκριση σε ισοπαλία από υπεροχή υπέρ του αντιπάλου του στον 4ο γύρο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι το Ταe Kwon Do WTF ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων και οι διακρίσεις μοριοδοτούνται για τις Ανώτερες Σχολές.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες για την επιτυχία τους ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.