Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Ολοκλήρωση της ομάδας ενηλίκων στο Πολύκαστρο» Βιωματικό Παιχνίδι Έκφρασης Ενηλίκων με θέμα «Συναισθήματα: Ένας Μυστικός Κόσμος Μέσα Μας, Πηγή Ενέργειας»

Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» ολοκλήρωσε το βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο τους μήνες Μάρτιος-Απρίλιος. Το βιωματικό παιχνίδι έκφρασης ενηλίκων είχε θέμα «Συναισθήματα: Ένας Μυστικός Κόσμος Μέσα Μας, Πηγή Ενέργειας». Η ομάδα διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του θυμού, του φόβου, της ζήλειας, της απόρριψης και της αγάπης με συντονίστριες την κα Έφη Τζούρα, Ψυχίατρο, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης και την κα Μαρία Χατζηγεωργιάδου, Ψυχολόγο, Msc, Στέλεχος Πρόληψης. Στο εργαστήρι συμμετείχαν 28 άτομα, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πολυκάστρου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις συμμετέχουσες για τη θετική τους διάθεση και τη ζωντάνια τους μέσα στην ομάδα και ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του συλλόγου κα Γαρουφαλλιά Καρβουνιάρη που από την αρχή ενεργοποιήθηκε και με αμέριστο ενδιαφέρον και εθελοντική προσφορά βοήθησε στην υλοποίηση του βιωματικού εργαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.