Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εκπαιδευτικά προγράμματα από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Για το Περιβάλλον και την Αειφορία-Δράσεις Δια Βίου Μάθησης Για τους Ενήλικες» και συνεχίζοντας την εκπαίδευση και επιμόρφωση ομάδων πολιτών της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνει σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και φορείς της πόλης:

α) Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αειφορική Διαχείριση του Σπηλαίου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς», Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, 10.00-15.00, Λόφος Αγίου Γεωργίου-Σπήλαιο (50 άτομα).
β) Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Η Λίμνη Δοϊράνη: Βλέπω-Ρωτώ-Δρω», Κυριακή 19 Ιουνίου, 09.30 -15.00, Περιοχή Δοϊράνης (50 άτομα).
Στα Περιβαλλοντικά Προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν οι Εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς αλλά και ομάδα πολιτών της τοπικής κοινωνίας.
Δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341094303 το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2011. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.