Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πετυχημένη η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού (8η Μαΐου) και τη Μητέρα (2η Κυριακή Μαΐου) πραγματοποίησε για άλλη φορά η Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για το Εθελοντισμό, τη σημασία και το ρόλο του διαχρονικά στην κοινωνία και τη σημερινή αναγκαιότητά του μίλησε ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας και πρόεδρος του τοπικού αθλητικού καλαθοσφαιρικού ομίλου Χρήστος Σαμαράς με παράλληλη προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού. Για τη Μητέρα, το έργο και την προσφορά της μίλησε η βιβλιοθηκονόμος του Δήμου Παιονίας Αθανασία Γιάγκου – Καρακόλη. Και οι δύο με σύντομο και περιεκτικό σε νοήματα λόγο παρουσίασαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματά τους και απέσπασαν το χειροκρότημα του πολυπληθέστατου κοινού.

Ακολούθησε μοναδική μουσική πανδαισία από πέντε μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης Χριστίνα Λαζαρίδου α΄ βιολί, Μιγκέλ Μιχαηλίδη β΄ βιολί, Θανάση Σουργκούνη βιόλα, Γιάννη Στέφο τσέλο και Ρόζα Ττερζιάν βιόλα, με έργα κορυφαίων συνθετών του κλασικού ρεπερτορίου χαρίζοντας στο φιλότεχνο κοινό της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής μια σπάνια για τα τοπικά δεδομένα μουσική βραδιά.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Μαυραντώνης μεταφέροντας και τις ευχές του επιχώριου Μητροπολίτη κκ Δημητρίου, ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας και ο διοικητής του τοπικού Νοσοκομείου Μιχάλης Αρκούδας. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Δραγανίδης, Μ. Παλάνη, Α. Κούπανη, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Ι. Αλίρης και όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου (Ι. Λιάπης, Α. Ζώρα, Σ. Λιάρτση, Μ. Παυλίδου), ο τέως Δήμαρχος Γουμένισσας Στ. Παπαπαναγιώτου, πρόεδροι και μέλη συλλόγων της Γουμένισσας, Εμποροεπαγγελματικού (Α. Τραχανίδης), Παιόνων (Δ. Γαλούπη), Ποντίων (Ι. Αμανατιάδης), Ελληνικού Οδηγισμού (Α. Λάσκα), Γυναικών Γρίβας (Δ. Κικίρη), Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Β. Καμπάς), οι διευθυντές και το προσωπικό των τοπικών σχολικών μονάδων Λυκείου (Κ. Βαλτάκης), Γυμνασίου (Ε. Ζιέλκας), 1ου και 2ου Δημοτικών σχολείων, οι οποίοι συμμετείχαν και ενεργά στην εκδήλωση, οι διευθυντές των τοπικών τραπεζικών καταστημάτων Εμπορικής (Γ. Κουσιδώνης), Αγροτικής (Ε. Κούπανη), ερυθροσταυρίτες, φίλοι της επιτροπής από τους οικισμούς του Δήμου Παιονίας, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τα Γιαννιτσά.
Σημαντικά συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με την συμπαράσταση, βοήθεια, προσωπική εργασία και βοήθεια η τοπική Δημοτική Κοινότητα, μέλη της επιτροπής, η οδοντίατρος Αθανασία Πετρίδου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Την επιμέλεια και την παρουσίαση την είχε ο ταμίας Ιωαν. Μοματάντσης. Η Επιτροπή δια του προέδρου της Χ. Ίντου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και τίμησαν την εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.