Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η Γραμματεία Ισότητας, ο ΣΕΒ και… τα δικαιώματα των γυναικών!

Οι μάσκες έπεσαν καθώς εξέλειπε πια και ο τελευταίος ηθικός ενδοιασμός από αυτή τη σοσιαλφιλελεύθερη κυβέρνηση και το δήθεν φεμινιστικό φύλο συκής της. Πράγματι, η αποκάλυψη ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών υπέγραψε πρόσφατα πρωτόκολλο συνεργασίας με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) που έχει δημιουργηθεί από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών και πολυεθνικές όπως η IBM, η Shell ή η BP, για να προωθήσει…τα δικαιώματα των γυναικών, είναι κάτι παραπάνω από κακόγουστο αστείο. Είναι αληθινή πρόκληση σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών, δηλαδή όλων εκείνων των εργαζόμενων, άνεργων, φτωχών, κακοποιημένων, καταπιεσμένων και κοινωνικά αποκλεισμένων ελληνίδων και μεταναστριών της πόλης και της υπαίθρου, που συνθλίβονται καθημερινά από τη ντόπια και ξένη εργοδοσία και τις απάνθρωπες πολιτικές της. Την ίδια ακριβώς εργοδοσία που η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Κα Στρατηγάκη καλεί τώρα ξεδιάντροπα να προωθήσει τα συμφέροντά τους!!! Δεν είμαστε αφελείς για να σοκαριστούμε από τη καθημερινή επίδειξη του πιο βάρβαρου νεοφιλελεύθερου κυνισμού από τη κυβέρνηση του Μνημονίου. Όμως, πάει πολύ να έρχονται τώρα ο κ. Παπανδρέου και η Κα Στρατηγάκη και να μας λένε στα ίσα ότι ο ΣΕΒ και οι πολυεθνικές θα προστατεύσουν τα δικαιώματά μας. Εμείς από τη μεριά μας, ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε: αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε σαν τα πρόβατα να μας φυλάει ο λύκος τους, είναι βαθειά νυχτωμένοι…
Πρωτοβουλία Γυναικών ενάντια στο Χρέος και στα Μέτρα Λιτότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.