Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Καταγγελία Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ, οι οποίοι συμμετείχαν σχεδόν καθολικά στη 48ωρη απεργία που προκήρυξε το σωματείο τους, διεκδικώντας την κατάργηση της εκ περιτροπής εργασίας που αυθαίρετα επιχειρεί να επιβάλλει η εργοδοσία, και την καταβολή των δεδουλευμένων ημερομισθίων τους.
Στις προσπάθειες της εργοδοσίας να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό ήρθε αρωγός η εισαγγελία Κιλκίς (!) η οποία έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συνοδέψουν τους 4 μοναδικούς απεργοσπάστες εντός του εργοστασίου ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε., παρά το γεγονός ότι δεν εμποδίζονταν από τους απεργούς. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ καταγγέλλει το πρωτοφανές και απαράδεκτο αυτό γεγονός, το οποίο αποκαλύπτει την πλήρη ταύτιση της εργοδοσίας με τη δικαστική εξουσία και τον κατασταλτικό μηχανισμό (εισαγγελία, αστυνομία), οι οποίοι απ΄ότι φαίνεται ανέλαβαν «νέα καθήκοντα», με μοναδικό σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζόμενων και την καταστολή των κινητοποιήσεών τους, και δυστυχώς την αμέριστη παροχή των «υπηρεσιών» τους στην εξυπηρέτηση των στόχων των Μνημονίων που κυβέρνηση και τρόικα επιχειρούν να επιβάλλουν στα λαϊκά στρώματα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξή στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.