Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

2ο Φεστιβάλ βαφής Αυγών στη Νέα Σάντα


Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας, διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ βαφής αβγών με Παραδοσιακό και Οικολογικό τρόπο, που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου το τετραήμερο 18, 19, 20 και 21 Απριλίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου -Πασχαλινή ζωγραφική με την Ελένη Καϊσίδου και Ιωάννα Παύλου. 11-2 μμ, για όλο το Δημοτικό σχολείο.
Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου - Πασχαλινή χειροτεχνία με γύψο, με τη Λίζα Μαρουφίδου. 11-1 μμ, για νήπια, πρώτη, δευτέρα και τρίτη Δημοτικού. 1-3 μμ, για τετάρτη, πέμπτη και έκτη Δημοτικού. Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου -Πασχαλινή χειροτεχνία με φελιζόλ, από την Τάνια Πηλείδου. 11-1 μμ, για τα νήπια, πρώτη και δευτέρα Δημοτικού. 1-3 μμ, για τρίτη, τετάρτη, πέμπτη και έκτη Δημοτικού. Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου -Βαφή αβγών με τις Τάνια Πηλείδου, Χαρούλα Χωλίδου, Λίζα Μαρουφίδου, Ελένη Καϊσίδου, Ιωάννα Παύλου και Αφροδίτη Θεοδωρίδου. 11-1 μμ, για τα παιδιά του Δημοτικού. 1 -3 μμ, για τα παιδιά του γυμνασίου και λυκείου. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αυτές, είναι ελεύθερη για τα παιδιά όλου του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Κιλκίς, τα οποία θέλουν να παραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.