Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νοσοκομειακοί ιατροί Κιλκίς: Άδικος και αποπροσανατολιστικός ο Γ. Φλωρίδης


Άδικη και αποπροσανατολιστική χαρακτηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι διευθυντές των Κλινικών, το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Κιλκίς την προσπάθεια του βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Φλωρίδη να μεταφέρει στους γιατρούς τα όποια προβλήματα του νοσοκομείου. Όπως αναφέρουν: Είμαστε υποχρεωμένοι τουλάχιστον να εκφράσουμε την πικρία στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη.

Το να προσπαθεί αναίτια και απρόκλητα να μεταφέρει στους γιατρούς τα όποια προβλήματα του νοσοκομείου είναι μια δήλωση άδικη και αποπροσανατολιστική. Στην πιο δύσκολη χρονιά του ΕΣΥ, την χρονιά των περικοπών, του αγώνα για εξορθολογισμό των εξόδων, την χρονιά του εμπάρκου των εταιριών, της αλλοπρόσαλλης νομοθεσίας για τις εφημερίες κτλ, οι γιατροί υπερβάλλοντας εαυτόν προσπαθούν να κρατήσουν το νοσοκομείο ανοικτό σε ευπρεπή λειτουργικά επίπεδα.
Δηλώνουμε ότι δεν διατιθέμεθα να στοχοποιηθούμε για τα δυσάρεστα που πιθανόν προγραμματίζονται (βεβαίως είναι σε γνώση του βουλευτή). Διατηρούμε το δικαίωμα να επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.