Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Στις 27 Ιουνίου 2010, το συλλογικό σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από εκατοντάδες συνελεύσεις σε όλη τη χώρα, εξέφρασε την επιθυμία να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανασυγκρότησης της Ανανεωτικής και Δημοκρατικής Αριστεράς, μέσα από την ίδρυση ενός αυτόνομου και διακριτού πολιτικού φορέα. Το σώμα αυτό ίδρυσε το κόμμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΔΗΜΑΡ) και ανέδειξε Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή, η οποία με πρόεδρο τον Φώτη Κουβέλη  ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει στο 1o  Συνέδριο το νεοσύστατο κόμμα.


Για τη δημιουργία αυτής της Αριστεράς προχωρούμε στο ιδρυτικό μας συνέδριο που θα διεξαχθεί από 31/3 έως 3/4 στην Αθήνα που σκοπό έχει να καθορίσει τη φυσιογνωμία και  τις  θέσεις  του φορέα μας και να ορίσει τις βασικές καταστατικές του αρχές.
Επιδίωξη μας είναι να υπάρξει ένας ανοικτός και ουσιαστικός διάλογος με τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή πολιτών.
 Η Ν.Ε. του Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜΑΡ σε Νομαρχιακή Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 11 π.μ. στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ όπου εκεί θα αναλυθούν τα προσυνεδριακά πολιτικά κείμενα και θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι της οργάνωσης για το συνέδριο. Στη συνέλευση θα παραστεί ο Συντονιστής της Πανελλαδικής Πολιτικής Σπύρος Λυκούδης.
Θέληση και επιδίωξή μας είναι να υπάρχει μια ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών με καταγραφή και  αξιοποίηση των απόψεων και του προβληματισμού τους. 
Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες και όλους να ενημερωθούν για τη Δημοκρατική Αριστερά  και να συμβάλλουν στη διαμόρφωσή της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.